Viva Travel - lokacije i radno vreme

Gde pronaći prodavnice

Pročitajte više

O kompaniji Viva travel

Turistička agencija Viva travel osnovana je 2003. godine u Beogradu. Osim što su za poslovnicu odabrali Beograd i njegov centar, Novi Beograd i Novi Sad su lokacije gde Viva travel takođe ima svoje poslovne objekte. Vrednim radom i zalaganjem, organizovanjem brojnih putovanja širom sveta tokom niza godina, kompanija je stekla veliko poverenje putnika i važi za jednu od vodećih turističkih agencija u zemlji i okruženju.

Pored licence organizatora putovanja, Viva travel je članica domaćeg udruženja YUTA i međunarodne organizacije IATA. Kvalitet u turizmu dokazuju brojne nagrade, a neke od najprestižnijih su za oblast đačkog turizma, organizaciju turističkih aranžmana u evropskim metropolama, „Oskar popularnosti“ za turizam i mnoge druge. Ponosni su na to što im je poverenje u organizaciji putovanja ukazao veliki broj kompanija, preduzeća, sindikata, škola i drugih obrazovnih ustanova, kao i na odličnu saradnju sa renomiranim medijskim kućama.

Ponuda turističke agencije Viva Travel

Viva travel nudi veliki broj turističkih aranžmana dostupnih na sajtu https://www.vivatravel.rs. Najpopularnija su putovanja i obilasci evropskih metropola: Beč, Prag, Budimpešta, Madrid, Pariz, Rim, Lisabon, Istanbul, Amsterdam. Tu su i drugi gradovi Evrope poput Venecije, Krakova, Soluna, Madrida, Minhena, kao i prelepe oblasti Toskana, Provansa, Bavarska. Obilasci gradova organizuju se tokom čitave godine, a posebno su popularni tokom praznika, kao što su Nova godina, Prvi maj, Dan žena i veliki verski praznik Uskrs.

Agencija Viva nudi i aranžmane za leto, a najtraženije destinacije su Grcka sa velikim brojem hotela i apartmana u popularnim mestima Asprovalta, Nea Vrasna, Parga i na ostrvima  Krf, Lefkadai dr., zatim Turska, Italija, Španija, Egipat...

Agencija Viva travel organizuje i putovanja na daleke destinacije, krstarenja, zatim izlete, zimovanja, a tu je i ponuda za specifične grupe turista, npr. školske i studentske ekskurzije, team building i sl.

Obzirom da su im utisci i iskustva putnika najvažniji, a kako bi putovanja približili svima, u ponudi je često i specijalna ponuda aranžmana po sniženim cenama, koje uglavnom ugrabe oni najbrži. Za putnike koji se organizuju u poslednjem trenutku, tu su i last minute ponude koje su aktuelne nekoliko dana pre putovanja.

Radno vreme i kontakt

Zaposleni u agenciji Viva travel na raspolaganju su svojim putnicima za sva pitanja, savete i nedoumice, svakog dana osim nedelje u prostorijama poslovnica. Radno vreme, kontakt telefone i adrese poslovnica možete da pronađete ovde ili im pitanje možete postaviti i putem emaila.

Najnoviji katalozi
Prodavci - ostalo