Kontiki Travel - lokacije i radno vreme

Gde pronaći prodavnice

Pročitajte više

O kompaniji Kon Tiki Travel

Turistička agencija Kon Tiki Travel osnovana je 1990. godine u Beogradu. Tada je jedan od najvećih izazova osnivača bio odabir imena. Želeli su drugačije ime koje se lako pamti i asocira na avanturu i putovanje. Ime Kon Tiki donelo je prevagu nad ostalima, a da je odluka bila prava govori činjenica da i danas asocira na nezaboravne doživljaje i različite destinacije širom sveta.

Vizija agencije je pružanje vrhunske usluge i ispunjavanje visokih očekivanja putnika. Tome svedoče brojni lojalni klijenti, čiji se broj neprestano povećava. Danas Kon Tiki Travel ima nekoliko poslovnica u Srbiji: Beograd, Novi Sad, Novi Beograd, i u okruženju - Crna Gora, Bosna i Hercegovina. Tim od preko 150 zaposlenih u stanju je da ispuni svačiju želju. Tu su i moderno opremljeni, često nagrađivanji katalozi i besplatni mesečni magazin „Svet na dlanu“ sa preko 120 izdanja, namenjen svim ljubiteljima putovanja. Posebno se izdvaja TV serijal „Svet na dlanu“, sa izuzetnim reportažama koje otvaraju prozor u svet i prikazuju udaljene predele i ljude.

 

Ponuda agencije Kon Tiki travel

Aranžmani turističke agencije Kon Tiki su bogati, ekskluzivnai, stalno se povećavaju i pokrivaju sve krajeve sveta. Celokupna ponuda može se pogedati na sajtu agencije https://www.kontiki.rs .

Najpopilarniji su aranžmani za leto, a od destinacija Turska sa prelepom mediteranskom obalom, Egipat, nezaobilazna Hurgada, Grcka sa neodoljivim ostrvima Krit, Rodos, Krf, Mikonos, itd., zatim Malta, Kipar, Italija i predivna Sicilija, Bugarska i druge zemlje u okruženju. Ponudu čine obilasci gradova, wellness i spa destinacije, aranžmani za zimovanje, krstarenja, poslovna putovanja, kongresi.

Kon Tiki Travel je prepoznatljiv po interkontinentalnim putovanjima koja čine krunu kvaliteta njihove brojne turističke ponude. Daleka putovanja predstavljaju više od odmora, ona su izazov za radoznale putnike i one željne prave avanture. Ova specijalna ponuda privlači sve više klijenata, izbor ovakvih putovanja je veliki, a neke od egzotičnih destinacija su Bali, Tahiti, Barbados, zatim Indija, Kina, Peru, Japan, Amerika, Aljaska, UAE.

Kon Tiki travel može da se pohvali sa više od milion zadovoljnih putnika zahvaljujući maksimalnoj pouzdanosti i angažovanju svih zaposlenih u velikom lancu organizacije putovanja, kvalitetnoj realizacija aranžmana, i odličnom odnosu kvaliteta i cene. Česti su last minute popusti, na posebnu radost putnika.

 

Lokacije, radno vreme i kontakt

Prodajna mesta agencije Kon Tiki Travel, radno vreme i kontakt telefone pogledajte ovde. Agenciju možete da kontaktirate i putem call centra i mailom.

Najnoviji katalozi
Prodavci - ostalo