Travelland - lokacije i radno vreme

Gde pronaći prodavnice

Pročitajte više

Travelland

O kompaniji

Turisticka agencija Travelland osnovana je 1996. godine u Beogradu. Iako je Beograd jedini grad i kome postoji poslovnica Travellanda, širom Srbije postoje agenti koji prodaju aranžmane ove agencije, a neki od gradova su Novi Sad, Niš, Kragujevac i mnogi drugi. Veliki broj zadovoljnih putnika potvrđuje kvalitet poslovanja ove agencije, a Travellend naporno radi u cilju zadovoljenja svih želja i potreba svojih lojalnih i budućih klijenata. Ponuda aranžmana je veoma raznovrsna, obimna i povoljna i može da se vidi na sajtu agencije http://www.travelland.rs .

Ponuda aranžmana

U Srbiji i okruženju, Travelland je poznat po najvećoj i najpovoljnijoj ponudi hotelskog smeštaja u Grčkoj. Najvećem broju srpskih turista, Grcka je prvi izbor za leto. Ogroman potencijal grčkog tržišta Travelland je iskoristio da ponudi veliki izbor hotelskog i apartmanskog smeštaja, a da pritom cene prilagodi tržištu. Na primer, na taj način,  je letovanje u poznatom luksuznom hotelskom kompleksu Porto Carras  na Halkidikiju, postalo dostupno brojnim porodicama koje tamo provode svoj nezaboravne trenutke, a predivna iskustva doživljena tamo dugo prepričavaju. Pored ovog, u ponudi su i drugi hoteli različite kategorizacije u brojnim grčkim regijama i ostrvima, a samo neki od njih su Peloponez, Atika, Pilion, zatim Tasos, Krf, Lefkada... Pored hotelskog, Travelland turistima nudi i apartmanski smeštaj u nekoliko mesta na grčkoj obali: Hanioti, Pefkohori, Metamorfozis, Jerisos.

Osim Grčke, u ponudi agencije Travelland su i druge destinacije za leto. Tu je uvek popularna Turska sa fantastičnim hotelima u Antalijskoj regiji i poznatim mestima Kemer, Belek, Alanja... Turska je pravi izbor za turiste koji u svom odmoru vole maksimalno da uživaju. Za ljubitelje tropskih destinacija tu je Egipat iz koga se turisti vraćaju prepuni utisaka, a u kome se izdvaja predivna i užurbana Hurgada.

U ponudi su i letovanja u Bugarskoj, Španiji, zatim obilazak evropskih metropola od kojih najpopularnije Pariz, Prag, Beč, Atina, Rim... Za ljubitelje malo drugačijeg odmora, u ponudi su wellness i spa destinacije u Mađarskoj, kao i nadaleko čuvene terme u Sloveniji.

Zaposleni u agenciji Travelland uvek su raspoloženi da odgovore na sva pitanja, daju sugestiju i zajedno sa svojim klijentima odaberu odmor po njihovoj meri. U ponudi ove agencije uvek se može naći  Specijalna ponuda aranžmana po akcijskim cenama , a nekoliko dana pred put tu je i već popularan last minute popust.

Kontakt i lokacija

Agencija Travellend nalazi se u Beogradu i poslovnica je otvorena šest dana u nedelji. Kontakt telefone i radno vreme agencije možete da pogledate ovde.

Najnoviji katalozi
Prodavci - ostalo