Roda Slanina cena i akcije

Pogledajte ovonedeljne ponude iz Roda prodavnice za slanina sa promocijama koje traju od 18.10.2021. Ovde nabavite najnovije Roda kataloge i ponude za slanina i uštedite novac.

 
Aktuelni katalozi
 

Ako zaista želite da ostvarite ozbiljne uštede prilikom kupovine i uštedite što je moguće više novca, pažljivo pratite sve najnovije nedeljne akcije objavljene na našoj veb lokaciji. Redovno prikazujemo Roda ponude za slanina i objavljujemo najnovije Roda nedeljne kataloge sa ponudama za slanina čim oni budu objavljeni.

To ne moraju da budu samo Roda ponude za slanina, možete potražiti i ponude za slanina drugih prodavaca, kao što su Idea, Trnava Promet, DIS, Velpro, PerSu, ili možete proveriti sjajne promocije, popuste i sniženja za robu koju pretražuju drugi kupci na našoj veb lokaciji. Među najpopularnijim akcijama ovih dana su popusti na sledeću robu: Sladoled, led, scalextric, seme nara, saborino, Smrznuto voće i povrće, set pečata, sjenički sir, Spavaća soba, set brusnog papira, Smrznuta gotova jela. Na Moj Katalog objavljujemo na hiljade novih specijalnih ponuda svakog dana i, ako želite najbolje ponude, nastavite da nas posećujete!

Slični proizvodi


O Rodi

Roda lanac marketa je svoje poslovanje započeo 1994. godine kada je otvorena prva prodavnica u Kuli. Tokom godina, Roda  je uspela da se na srpskom tržištu razvije kao prodavnica za velike, porodične kupovine. U oktobru 2006. godine slovenačka Merkator Grupa kupuje 76% kapitala kompanije M-Rodić i postaje njen većinski vlasnik.

Danas Roda ima 35 objekata veličine između 1.200 i 13.000 m² u 24 grada Srbije, a to su: Beograd, Novi Sad , Subotica, Smederevo, Sombor, Trstenik, Jagodina, Vranje, Čačak, Niš, Leskovac, Valjevo, Jagodina, Mladenovac, Požarevac, Pančevo, Kragujevac, Kraljevo, Kruševac, Bačka Palanka, Bačka Topola, Šabac, Zrenjanin i Sremska Mitrovica.

U njenoj opsežnoj ponudi od preko 80.000 artikala možete pronaći najrazličitije tipove robe široke potrošnje, kao što su namirnice, sredstva za higijenu (uključujući praškove za pranje, npr. Persil), oprema za automobile (gume), tehnika (televizori), bela tehnika (veš mašine, usisivači), odeća i obuća, kao i sezonska roba (jelke). Vođeni parolom „Tamo gde je porodica“, zaposleni u Roda marketima imaju ideju da obezbede mesto za uživanje i kupovinu za sve porodice.

Na Roda veb sajtu https://www.roda.rs pored mnoštva informacija o kompaniji i načinu poslovanja možete pronaći i online kataloge sa najnovijim sjajnim akcijama u Roda megamarketima. Pored redovnih, Roda učestvuje i u akciji Crni Petak kada vas u njenim marketima očekuju i dodatni sjajni popusti na određene proizvode.

Slanina - prodavci

Najpopularniji katalozi

Proizvodi

Prodavci