Roda Televizor - Aktuelni cene iz kataloga

Pogledajte ovonedeljne ponude iz Roda prodavnice za televizor sa promocijama koje traju od 20.03.2023. Ovde nabavite najnovije Roda kataloge i ponude za televizor i uštedite novac.

You will find televizor at the discount price of 24.999,00 RSD in Roda. This special offer is valid from 20.03. to 02.04.2023. If you would like to buy televizor, visit your nearest Roda.

Pregled cena

Prodavci
Opis
Valjanost
Cena
Roda
 
Roda
SMART TV VOX 42A11FG10B DVB-T2/C/S2 -  
24.999,00 RSD
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

* Cena se možda ne odnosi na sve filijale

** Cena može biti bez PDV-a

 

Televizor u Roda katalozima

 

Televizor – razvoj najniže cene

Razvoj izgleda u katalozima

 

Ako zaista želite da ostvarite ozbiljne uštede prilikom kupovine i uštedite što je moguće više novca, pažljivo pratite sve najnovije nedeljne akcije objavljene na našoj veb lokaciji. Redovno prikazujemo Roda ponude za televizor i objavljujemo najnovije Roda nedeljne kataloge sa ponudama za televizor čim oni budu objavljeni.

To ne moraju da budu samo Roda ponude za televizor, možete potražiti i ponude za televizor drugih prodavaca, kao što su Metalac Market, Mega Maxi, Tehnomanija, DIS, Tempo, ili možete proveriti sjajne promocije, popuste i sniženja za robu koju pretražuju drugi kupci na našoj veb lokaciji. Među najpopularnijim akcijama ovih dana su popusti na sledeću robu: Tiny Love, tamponi, testera za uranjanje, ter papir, travna rešetka, tolstolobik, tempera, Trajna roba, Tepisi i ćilimi, Tableti. Na Moj Katalog objavljujemo na hiljade novih specijalnih ponuda svakog dana i, ako želite najbolje ponude, nastavite da nas posećujete!

Gde kupiti – televizor

Najnoviji katalozi