Stalak za suncobran - Aktuelni cene iz kataloga

search

Pregled cena

Prodavci
Opis
Valjanost
Cena
logo - JYSK
JYSK
Postolje za balkonski suncobran AMMERUD 25kg siva  
5.000,00 din
logo - JYSK
JYSK
Postolje za suncobran NARVIK 40kg crna  
8.500,00 din
logo - JYSK
JYSK
Postolje za suncobran NARVIK 40kg crna  
8.500,00 din
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

* Cena možda ne važi u svim prodavnicama

** Cena može biti bez PDV-a

Gde je na akciji - stalak za suncobran
Proizvod stalak za suncobran je trenutno na posebnoj ponudi na nekoliko mesta i može se kupiti po sniženoj ceni u JYSK.

Gde je najjeftinije - stalak za suncobran
Najniža cena za stalak za suncobran se može pronaći u JYSK, gde košta 5.000,00 din u posebnim ponudama koje trenutno imaju. Ova posebna ponuda važi od 04.07.2024 do 04.07.2025.

 

Pronađite najbolje ponude sa nama
Mi u Moj Katalog znamo sve o ponudama, akcijama, lecima i katalozima koji su dostupni za stalak za suncobran. Možemo da pronađemo najbolje popuste i prvi ćemo Vas obavestiti kada stalak za suncobran bude na akciji. A to znači da možete da ostvarite neverovatne uštede prilikom Vaše nedeljne kupovine. Samo pogledajte koliko su naše akcije i ponude iz najnovijih letaka mogle da Vam pomognu da uštedite na proizvodu stalak za suncobran.

Proverite cenu proizvoda stalak za suncobran kod Vaših omiljenih prodavaca
Ako želite da uštedite novac, jednostavno kliknite na neku od akcija i pogledajte aktuelnu cenu kod Vašeg omiljenog prodavca JYSK. Da biste pojednostavili svoju pretragu sniženja, možete filtrirati kataloge i letke određenih robnih marki. Ne zaboravite da u Moj Katalog takođe možete da vidite popuste na veliki asortiman drugih proizvoda. Pogledajte naše neverovatne ponude i počnite da štedite prilikom kupovine.
Imamo sve akcije i kataloge najboljih prodavaca u Srbiji, tako da možete jednostavno uporediti ponudu Vaših omiljenih prodavnica i saznati gde ćete uštedeti najviše novca. To možete brzo i jednostavno uraditi ovde na Moj Katalog!

Potražite još ponuda!
Pogledajte trenutne ponude i promocije Vaših omiljenih proizvoda, kao što su 7Days, 7 Up, 8 Tamburaša, Afrodita, Alpinella. Ovde na Moj Katalog imate sve na jednom mestu, i samo jedan klik Vas deli od sjajnih ponuda. Nastavite da se vraćate kod nas – neprekidno radimo na poboljšanju naše usluge i svakodnevno dodajemo nove promocije i akcije kako bismo Vam ponudili najniže cene!

 

Stalak za suncobran - najniža cena

Izgled u katalozima

Gde kupiti - stalak za suncobran

Najnoviji katalozi