JYSK Baštenska ljuljaška - Aktuelni cene iz kataloga

search

Pregled cena

Prodavci
Opis
Valjanost
Cena
logo - JYSK
JYSK
Baštenska ljuljaška JUELSMINDE Š219xV184xDub130 natur  
31.500,00 din
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

* Cena možda ne važi u svim prodavnicama

** Cena može biti bez PDV-a

Naći ćete baštenska ljuljaška po sniženoj ceni od 31.500,00 dinJYSK. Ova specijalna ponuda važi od 11.04. do 24.04.2024. Ako želite da kupite baštenska ljuljaška, posetite najbližu JYSK.

Ako zaista želite da ostvarite ozbiljne uštede prilikom kupovine i uštedite što je moguće više novca, pažljivo pratite sve najnovije nedeljne akcije objavljene na našoj veb lokaciji. Redovno prikazujemo JYSK ponude za baštenska ljuljaška i objavljujemo najnovije JYSK nedeljne kataloge sa ponudama za baštenska ljuljaška čim oni budu objavljeni.

To ne moraju da budu samo JYSK ponude za baštenska ljuljaška, možete potražiti i ponude za baštenska ljuljaška drugih prodavaca, kao što su Mega Maxi, Lesnina XXXL, Roda, Idea, ili možete proveriti sjajne promocije, popuste i sniženja za robu koju pretražuju drugi kupci na našoj veb lokaciji. Među najpopularnijim akcijama ovih dana su popusti na sledeću robu: budimska salama, bojanke za odrasle, bundevin puter, Brume Saline, božićni kaktus, brašno susam, Bitulin, Babybel, brašno od bundeve, bademantil za žene. Na Moj Katalog objavljujemo na hiljade novih specijalnih ponuda svakog dana i, ako želite najbolje ponude, nastavite da nas posećujete!

Gde kupiti - baštenska ljuljaška

Najnoviji katalozi