Deichmann - lokacije i radno vreme

Gde pronaći prodavnice

Pročitajte više

O Deichmannu

Kao porodično preduzeće, Deichmann je 1913. godine počeo sa radom u Esenu, gde se još uvek nalazi centrala ovog preduzeća. Kao vodeće preduzeće u trgovini obućom na nemačkom i evropskom tržištu, Deichmann ima 3989 prodavnica u 26 zemalja sveta sa oko 39.564 radnika.

Pored toga što vode računa o odnosu cene i kvaliteta, zaposleni u kompaniji Deichmann takođe vode računa o modnim trendovima. Prateći najnovija dešavanja, oni sakupljaju informacije o najnovijim modnim kolekcijama koje im pomažu da u ponudi uvek imaju elegantnu i kvalitetnu obuću.

U Deichmann prodavnicama možete naći veliki izbor stilova i marki obuće za žene, decu i muškarce, a pored elegantne, tu je i sportska i casual obuća mnogih poznatih robnih marki kao što je Schetchers, Graceland, Catwalk, Fila, Nike, Vty, Elefanten, kao i mnogi drugi. Pored obuće, Deichmann prodavnice nude i širok izbor modnih dodataka, pa pored sandala možete pronaći i savršenu torbu koja će upotpuniti vaš izgled.

Kompletnu ponudu Deichmann obuće možete pronaći u online katalogu na njihovom veb sajtu https://www.deichmann.com/rs/sr/shop/welcome.html. Pored ponude najnovijih proizvoda, u online katalogu možete pronaći i trenutne akcije i sniženja koji vam mogu doneti velike uštede prilikom kupovine.

Zašto ljudi vole da kupuju u Deichmann prodavnicama

Lokacije i radno vreme

Deichmann prodavnice možete pronaći u svim većim gradovima Srbije, kao što su Novi Sad i Subotica. Spisak svih prodavnica u Srbiji, kao i njihovo radno vreme, možete pronaći ovde.

Najnoviji katalozi
Prodavci - obuća