Aksa - lokacije i radno vreme

Ovde možete pronaći sve informacije koje imamo o Aksa prodavnicama, uključujući Aksa lokacije sa prodavnicama i uobičajeno radno vreme Aksa prodavnica. Ovde u Moj Katalog možete dobiti sve potrebne informacije, kao što su lokacije i radno vreme prodavnica za vaših omiljenih prodavaca, uključujući Aksa prodavnice.


Katalozi Aksa
Katalozi Aksa
Katalozi Aksa

O Aksi

Svoju priču Aksa je počela 1994. godine kao mala prodavnica opreme za bebe i decu u Beogradu. Svojim prepoznatljivim sloganom „Sve za bebe na jednom mestu“ uspeli su da pridobiju poverenje kupaca i otvore svoje prodavnice u još mnogo gradova Srbije i Bosne i Hercegovine.

Aksa trenutno ima 13 prodavnica u Srbiji i 3 u Bosni i Hercegovini. Ove prodavnice možete naći u 12 gradova u Srbiji, a pored Beograda to su još i Novi Sad, Niš, Čačak, Kragujevac, Šabac, Subotica, Kruševac, Zrenjanin, Novi Pazar, Pančevo i Užice, kao i Sarajevo i Banja Luka u Bosni i Hercegovini.

Aksa prodavnice za vas uvek imaju spremnu opsežnu ponudu opreme za bebe, koja između ostalog sadrži pampers pelene, tetra pelene, tufere, kolica i krevece za bebe, igračke za bebe i decu, kao i odeću i obuću za decu od rođenja pa do uzrasta od sedam godina.

Aksa takođe ima online prodavnicu u kojoj možete naći najpopularnije kataloge i aktuelne akcije i naručiti robu koja će vam stići na kućnu adresu. Ako želite da saznate više o ponudi ove prodavnice, posetite njihov veb sajt https://www.aksa.rs.

Zašto ljudi vole da kupuju u Aksa prodavnicama

  • Sve što vam je potrebno za vaše dete od rođenja pa do polaska u školu: u Aksa prodavnicama možete pronaći bukvalno sve što vam je potrebno za vaše dete, uključujući opremu i nameštaj za bebe, sredstva za higijenu, hranu, igračke i odeću. Pored opreme za bebe, Aksa prodavnice nude i svu opremu za porodilje koja im je potrebna tokom prvih dana kada dođu kući sa svojom bebom.
  • Sjajne akcije: pored redovnih akcija, u Aksa prodavnicama možete pronaći i neke specijalne akcije kao što su 2 u 1 gde dobijate dva proizvoda po ceni jednog ili outlet kada po pristupačnim cenama možete kupiti garderobu od prošle sezone, kao što su majice za dečake i devojčice.
  • Poznati brendovi: u Aksa prodavnicama možete pronaći mnoge popularne brendove opreme za bebe i decu, kao što su Chicco, Farlin, Fisher Price, Humana, Hipp, Mam, Kosili, Lego, Naturino, Munchin, Nestle, Novalac, kao i mnogi drugi, uz koje ćete biti sigurni da kupujete samo najkvalitetnije proizvode za svoje dete.
  • Online kupovina: još jedna prednost Aksa prodavnica je to što kupovinu možete obavljati iz udobnosti svog doma, a naručena roba će vam stići u najkraćem mogućem vremenskom periodu.
  • Mnogo različitih načina plaćanja: kupljenu robu možete platiti na nekoliko načina, a to su plaćanje pouzećem (gotovinski, prilikom isporuke robe naručene iz online prodavnice), plaćanje na račun (uplatom potrebnog iznosa u bilo kojoj pošti ili banci) i plaćanje platnim karticama u radnjama i prilikom online kupovine na sajtu. Još jedna pogodnost je plaćanje Aksa karticom ili poklon vaučerom koji možete kupiti u svakoj našoj radnji.

Lokacije i radno vreme

Kao što smo već rekli, Aksa prodavnice možete naći u svim većim gradovima Srbije, kao i Sarajevu i Banja Luci u Bosni i Hercegovini. Radno vreme prodavnica je različito, a ako želite da saznate koje je radno vreme prodavnice u vašem gradu, njega možete pronaći ovde.