Aksa - katalozi, prodavnice i radno vreme

Katalozi Aksa

Gde pronaći prodavnice

Pročitajte više

O Aksi

Svoju priču Aksa je počela 1994. godine kao mala prodavnica opreme za bebe i decu u Beogradu. Svojim prepoznatljivim sloganom „Sve za bebe na jednom mestu“ uspeli su da pridobiju poverenje kupaca i otvore svoje prodavnice u još mnogo gradova Srbije i Bosne i Hercegovine.

Aksa trenutno ima 13 prodavnica u Srbiji i 3 u Bosni i Hercegovini. Ove prodavnice možete naći u 12 gradova u Srbiji, a pored Beograda to su još i Novi Sad, Niš, Čačak, Kragujevac, Šabac, Subotica, Kruševac, Zrenjanin, Novi Pazar, Pančevo i Užice, kao i Sarajevo i Banja Luka u Bosni i Hercegovini.

Aksa prodavnice za vas uvek imaju spremnu opsežnu ponudu opreme za bebe, koja između ostalog sadrži pampers pelene, tetra pelene, tufere, kolica i krevece za bebe, igračke za bebe i decu, kao i odeću i obuću za decu od rođenja pa do uzrasta od sedam godina.

Aksa takođe ima online prodavnicu u kojoj možete naći najpopularnije kataloge i aktuelne akcije i naručiti robu koja će vam stići na kućnu adresu. Ako želite da saznate više o ponudi ove prodavnice, posetite njihov veb sajt https://www.aksa.rs.

Zašto ljudi vole da kupuju u Aksa prodavnicama

Lokacije i radno vreme

Kao što smo već rekli, Aksa prodavnice možete naći u svim većim gradovima Srbije, kao i Sarajevu i Banja Luci u Bosni i Hercegovini. Radno vreme prodavnica je različito, a ako želite da saznate koje je radno vreme prodavnice u vašem gradu, njega možete pronaći ovde.

Najnoviji katalozi
Prodavci - za decu