Zemlja - Aktuelni cene iz kataloga

Da li tražite ponude i kataloge za zemlja? Verovatno ste proveli dosta vremena razmišljajući o tome kako da uštedite novac prilikom kupovine proizvoda kao što je zemlja. Na ovoj stranici ćete pronaći pregled svih letaka sa sjajnim cenama za zemlja.

Na primer, zemlja je trenutno dostupan po sniženoj ceni u Mega Maxi. Možete ga kupiti za 129,99 RSD i ova posebna ponuda važi od 09.03. do 05.04.2023.

zemlja je trenutno na posebnoj ponudi na nekoliko mesta i može se kupiti po sniženoj ceni u Lidl, Mega Maxi, Tempo. Najniža cena za zemlja se može pronaći u Mega Maxi, Tempo, gde košta 129,99 RSD u posebnim ponudama koje trenutno imaju.

Pregled cena

Prodavci
Opis
Valjanost
Cena
Mega Maxi
 
Mega Maxi
Zemlja - za cveće organska Maxi 51  
129,99 RSD
Tempo
 
Tempo
Zemlja za cveće organska Maxi 51 -  
129,99 RSD
Lidl
 
Lidl
Gardener Supstrat 10 l - Univerzalna zemlja za sadnju Za zelene biljke, cvetajuće biljke ili povrće  
319,99 RSD
Mega Maxi
 
Mega Maxi
Zemlja univerzalna Substral 101 -  
319,99 RSD
Tempo
 
Tempo
Zemlja univerzalna Substral 101 -  
319,99 RSD
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

* Cena se možda ne odnosi na sve filijale

** Cena može biti bez PDV-a

arrow
 

Zemlja u katalozima

Katalog Lidl
{store} katalog
 
Važeći u svim Lidl marketima.
 

Zemlja – razvoj najniže cene

Razvoj izgleda u katalozima

 

Pronađite najbolje ponude sa nama
Mi u Moj Katalog znamo sve o ponudama, akcijama, lecima i katalozima koji su dostupni za zemlja. Možemo da pronađemo najbolje popuste i prvi ćemo Vas obavestiti kada zemlja bude na akciji. A to znači da možete da ostvarite neverovatne uštede prilikom Vaše nedeljne kupovine. Samo pogledajte koliko su naše akcije i ponude iz najnovijih letaka mogle da Vam pomognu da uštedite na proizvodu zemlja.

Proverite cenu proizvoda zemlja kod Vaših omiljenih prodavaca
Ako želite da uštedite novac, jednostavno kliknite na neku od akcija i pogledajte aktuelnu cenu kod Vašeg omiljenog prodavca Lidl, Mega Maxi, Tempo, Crafter. Da biste pojednostavili svoju pretragu sniženja, možete filtrirati kataloge i letke određenih robnih marki. Ne zaboravite da u Moj Katalog takođe možete da vidite popuste na veliki asortiman drugih proizvoda. Pogledajte naše neverovatne ponude i počnite da štedite prilikom kupovine.
Imamo sve akcije i kataloge najboljih prodavaca u Srbiji, tako da možete jednostavno uporediti ponudu Vaših omiljenih prodavnica i saznati gde ćete uštedeti najviše novca. To možete brzo i jednostavno uraditi ovde na Moj Katalog!

Potražite još ponuda!
Pogledajte trenutne ponude i promocije Vaših omiljenih proizvoda, kao što su 3D nalepnica, 7Days, 7 Up, 8 Tamburaša, auto kamper. Ovde na Moj Katalog imate sve na jednom mestu, i samo jedan klik Vas deli od sjajnih ponuda. Nastavite da se vraćate kod nas – neprekidno radimo na poboljšanju naše usluge i svakodnevno dodajemo nove promocije i akcije kako bismo Vam ponudili najniže cene!

Gde kupiti – zemlja

Najnoviji katalozi