JYSK Toaletni stočić - Aktuelni cene iz kataloga

search

Pregled cena

Prodavci
Opis
Valjanost
Cena
logo - JYSK
JYSK
Toaletni stočić SAKSILD sa ogled. bambus  
17.999,00 din
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

* Cena možda ne važi u svim prodavnicama

** Cena može biti bez PDV-a

Naći ćete toaletni stočić po sniženoj ceni od 17.999,00 dinJYSK. Ova specijalna ponuda važi od 28.02.2024 do 28.02.2034. Ako želite da kupite toaletni stočić, posetite najbližu JYSK.

Ako zaista želite da ostvarite ozbiljne uštede prilikom kupovine i uštedite što je moguće više novca, pažljivo pratite sve najnovije nedeljne akcije objavljene na našoj veb lokaciji. Redovno prikazujemo JYSK ponude za toaletni stočić i objavljujemo najnovije JYSK nedeljne kataloge sa ponudama za toaletni stočić čim oni budu objavljeni.

To ne moraju da budu samo JYSK ponude za toaletni stočić, možete potražiti i ponude za toaletni stočić drugih prodavaca, kao što su -, ili možete proveriti sjajne promocije, popuste i sniženja za robu koju pretražuju drugi kupci na našoj veb lokaciji. Među najpopularnijim akcijama ovih dana su popusti na sledeću robu: Tiradell, Tabac, tabasco, ter papir, tempera, Trajna roba, Tepisi i ćilimi, Tableti, Teekanne, travna smeša. Na Moj Katalog objavljujemo na hiljade novih specijalnih ponuda svakog dana i, ako želite najbolje ponude, nastavite da nas posećujete!

Gde kupiti - toaletni stočić

Najnoviji katalozi