JYSK Stolica - Aktuelni cene iz kataloga

search

Pregled cena

Prodavci
Opis
Valjanost
Cena
logo - JYSK
JYSK
Kamperska stolica HALDBAKKEN crna  
1.150,00 din
logo - JYSK
JYSK
Baštenska stolica GRENAA crna  
2.250,00 din
logo - JYSK
JYSK
Baštenska stolica LEKNES crna  
2.350,00 din
logo - JYSK
JYSK
Baštenska stolica LEKNES čelik/tekst. crna  
2.350,00 din
logo - JYSK
JYSK
Viseća stolica NITTEDAL Ø80 prljavo bela  
2.750,00 din
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

* Cena možda ne važi u svim prodavnicama

** Cena može biti bez PDV-a

Naći ćete stolica po sniženoj ceni od 1.150,00 dinJYSK. Ova specijalna ponuda važi od 18.04. do 01.05.2024. Ako želite da kupite stolica, posetite najbližu JYSK.

Ako zaista želite da ostvarite ozbiljne uštede prilikom kupovine i uštedite što je moguće više novca, pažljivo pratite sve najnovije nedeljne akcije objavljene na našoj veb lokaciji. Redovno prikazujemo JYSK ponude za stolica i objavljujemo najnovije JYSK nedeljne kataloge sa ponudama za stolica čim oni budu objavljeni.

To ne moraju da budu samo JYSK ponude za stolica, možete potražiti i ponude za stolica drugih prodavaca, kao što su Mega Maxi, Vitorog, DIS, Lesnina XXXL, Uradi Sam, ili možete proveriti sjajne promocije, popuste i sniženja za robu koju pretražuju drugi kupci na našoj veb lokaciji. Među najpopularnijim akcijama ovih dana su popusti na sledeću robu: sokne, Sladoled, led, seme nara, stolica na naduvavanje, Smrznuto voće i povrće, set pečata, sos bolognese, skafander, sjenički sir, Spavaća soba. Na Moj Katalog objavljujemo na hiljade novih specijalnih ponuda svakog dana i, ako želite najbolje ponude, nastavite da nas posećujete!

Gde kupiti - stolica

Najnoviji katalozi