Sladoled, led - Aktuelni cene iz kataloga

Da li tražite ponude i kataloge za Sladoled, led? Verovatno ste proveli dosta vremena razmišljajući o tome kako da uštedite novac prilikom kupovine proizvoda kao što je Sladoled, led. Na ovoj stranici ćete pronaći pregled svih letaka sa sjajnim cenama za Sladoled, led.

Na primer, Sladoled, led je trenutno dostupan po sniženoj ceni u Lidl. Možete ga kupiti za 130 RSD i ova posebna ponuda važi od 06.11.2022 do 06.11.2032.

Sladoled, led je trenutno na posebnoj ponudi na nekoliko mesta i može se kupiti po sniženoj ceni u Lidl. Najniža cena za Sladoled, led se može pronaći u Lidl, gde košta 130 RSD u posebnim ponudama koje trenutno imaju.

Pregled cena

Prodavci
Proizvod Opis
Valjanost
Cena
Lidl
 
Lidl
mini sladoled, sladoled
Deluxe Mini sladoled desert - Banana i karamela, moka i lešnik ili makadamia i vanila 140ml  
130 RSD
Lidl
 
Lidl
sladoled
Deluxe Sladoled čokoladne praline - Sa ukusom mente i čokolade, oraha, karamele i cimeta ili vanile i čokolade 10 x 10 ml  
150 RSD
Lidl
 
Lidl
sladoled
Galatelli Božićni sladoled - Rudolf, sneško ili jelka 240ml  
180 RSD
Lidl
 
Lidl
biljni sladoled, sladoled
Vemondo Veganski sladoled na - štapiću Klasik ili badem Sa prelivom od tamne čokolade, 3 x 90 ml  
190 RSD
Lidl
 
Lidl
sladoled
Deluxe Tartufo nero - Čokoladni sladoled punjen sladoledom sa ukusom vanile Sa kakao prahom 2x90g  
200 RSD
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

* Cena se možda ne odnosi na sve filijale

** Cena može biti bez PDV-a

arrow
 

Sladoled, led u katalozima

 

Pronađite najbolje ponude sa nama
Mi u Moj Katalog znamo sve o ponudama, akcijama, lecima i katalozima koji su dostupni za Sladoled, led. Možemo da pronađemo najbolje popuste i prvi ćemo Vas obavestiti kada Sladoled, led bude na akciji. A to znači da možete da ostvarite neverovatne uštede prilikom Vaše nedeljne kupovine. Samo pogledajte koliko su naše akcije i ponude iz najnovijih letaka mogle da Vam pomognu da uštedite na proizvodu Sladoled, led.

Proverite cenu proizvoda Sladoled, led kod Vaših omiljenih prodavaca
Ako želite da uštedite novac, jednostavno kliknite na neku od akcija i pogledajte aktuelnu cenu kod Vašeg omiljenog prodavca -. Da biste pojednostavili svoju pretragu sniženja, možete filtrirati kataloge i letke određenih robnih marki. Ne zaboravite da u Moj Katalog takođe možete da vidite popuste na veliki asortiman drugih proizvoda. Pogledajte naše neverovatne ponude i počnite da štedite prilikom kupovine.
Imamo sve akcije i kataloge najboljih prodavaca u Srbiji, tako da možete jednostavno uporediti ponudu Vaših omiljenih prodavnica i saznati gde ćete uštedeti najviše novca. To možete brzo i jednostavno uraditi ovde na Moj Katalog!

Potražite još ponuda!
Pogledajte trenutne ponude i promocije Vaših omiljenih proizvoda, kao što su 3D slagalica, 5th Avenue, 7Days, 7 Up, Afrodita. Ovde na Moj Katalog imate sve na jednom mestu, i samo jedan klik Vas deli od sjajnih ponuda. Nastavite da se vraćate kod nas – neprekidno radimo na poboljšanju naše usluge i svakodnevno dodajemo nove promocije i akcije kako bismo Vam ponudili najniže cene!

Gde kupiti – Sladoled, led

Najnoviji katalozi