Sladoled - Aktuelni cene iz kataloga

search

Pregled cena

Prodavci
Opis
Valjanost
Cena
logo - Lidl
Lidl
Gelatelli Porodični miks sladoleda  
299,99 din
logo - Maxi
Maxi
Sladoled multipack Leni  

*

299,99 din
logo - Lidl
Lidl
Vitasia Sladoled na tajlandski način  
319,99 din
logo - Lidl
Lidl
Vitasia Sladoled sa ukusom pitaje  
329,99 din
logo - Maxi
Maxi
Sladoled 3u1 čoko Aloma, 433g  

*

334,00 din
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

* Cena možda ne važi u svim prodavnicama

** Cena može biti bez PDV-a

Gde je na akciji - sladoled
Proizvod sladoled je trenutno na posebnoj ponudi na nekoliko mesta i može se kupiti po sniženoj ceni u Lidl, Maxi.

Gde je najjeftinije - sladoled
Najniža cena za sladoled se može pronaći u Lidl, Maxi, gde košta 299,99 din u posebnim ponudama koje trenutno imaju. Ova posebna ponuda važi od 13.06. do 19.06.2024.

 

Pronađite najbolje ponude sa nama
Mi u Moj Katalog znamo sve o ponudama, akcijama, lecima i katalozima koji su dostupni za sladoled. Možemo da pronađemo najbolje popuste i prvi ćemo Vas obavestiti kada sladoled bude na akciji. A to znači da možete da ostvarite neverovatne uštede prilikom Vaše nedeljne kupovine. Samo pogledajte koliko su naše akcije i ponude iz najnovijih letaka mogle da Vam pomognu da uštedite na proizvodu sladoled.

Proverite cenu proizvoda sladoled kod Vaših omiljenih prodavaca
Ako želite da uštedite novac, jednostavno kliknite na neku od akcija i pogledajte aktuelnu cenu kod Vašeg omiljenog prodavca Aman, Univerexport, Europrom, Spin Market, Senta Promet, Roda, Tekijanka, Idea, Zlatan Trag, Mercator Centar. Da biste pojednostavili svoju pretragu sniženja, možete filtrirati kataloge i letke određenih robnih marki. Ne zaboravite da u Moj Katalog takođe možete da vidite popuste na veliki asortiman drugih proizvoda. Pogledajte naše neverovatne ponude i počnite da štedite prilikom kupovine.
Imamo sve akcije i kataloge najboljih prodavaca u Srbiji, tako da možete jednostavno uporediti ponudu Vaših omiljenih prodavnica i saznati gde ćete uštedeti najviše novca. To možete brzo i jednostavno uraditi ovde na Moj Katalog!

Potražite još ponuda!
Pogledajte trenutne ponude i promocije Vaših omiljenih proizvoda, kao što su 2 u 1 šampon, 3 Passo, 7Days, 7 Up, Afrodita. Ovde na Moj Katalog imate sve na jednom mestu, i samo jedan klik Vas deli od sjajnih ponuda. Nastavite da se vraćate kod nas – neprekidno radimo na poboljšanju naše usluge i svakodnevno dodajemo nove promocije i akcije kako bismo Vam ponudili najniže cene!

 

Sladoled - najniža cena

Izgled u katalozima

Gde kupiti - sladoled

Najnoviji katalozi