Pekač - Aktuelni cene iz kataloga

Da li tražite ponude i kataloge za pekač? Verovatno ste proveli dosta vremena razmišljajući o tome kako da uštedite novac prilikom kupovine proizvoda kao što je pekač. Na ovoj stranici ćete pronaći pregled svih letaka sa sjajnim cenama za pekač.

Na primer, pekač je trenutno dostupan po sniženoj ceni u Metro. Možete ga kupiti za 329 RSD i ova posebna ponuda važi od 03.11. do 30.11.2022.

pekač je trenutno na posebnoj ponudi na nekoliko mesta i može se kupiti po sniženoj ceni u Idea, Metro, Roda. Najniža cena za pekač se može pronaći u Metro, gde košta 329 RSD u posebnim ponudama koje trenutno imaju.

Pregled cena

Prodavci
Opis
Valjanost
Cena
Metro
 
Metro
Metro Professional Pekač, 23,5x13,5x5,5 cm -  
329 RSD
Metro
 
Metro
Metro Professional Mini pekač, 6/1, 9x9x5 cm, -  
549 RSD
Idea
 
Idea
PEKAČ ZA KUGLOF 27x27x10cm -  
600 RSD
Roda
 
Roda
PEKAČ ZA KUGLOF 27x27x10cm -  
600 RSD
Metro
 
Metro
Metro Professional Pekač ovalni, 6/1, 22x12x5 cm -  
1.399 RSD
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

* Cena se možda ne odnosi na sve filijale

** Cena može biti bez PDV-a

arrow
 

Pekač u katalozima

 

Pekač – razvoj najniže cene

Razvoj izgleda u katalozima

 

Pronađite najbolje ponude sa nama
Mi u Moj Katalog znamo sve o ponudama, akcijama, lecima i katalozima koji su dostupni za pekač. Možemo da pronađemo najbolje popuste i prvi ćemo Vas obavestiti kada pekač bude na akciji. A to znači da možete da ostvarite neverovatne uštede prilikom Vaše nedeljne kupovine. Samo pogledajte koliko su naše akcije i ponude iz najnovijih letaka mogle da Vam pomognu da uštedite na proizvodu pekač.

Proverite cenu proizvoda pekač kod Vaših omiljenih prodavaca
Ako želite da uštedite novac, jednostavno kliknite na neku od akcija i pogledajte aktuelnu cenu kod Vašeg omiljenog prodavca Metalac Market, Roda, Gomex, Idea, Velpro, Trnava Promet, Dudi c.o., Metalac Proleter. Da biste pojednostavili svoju pretragu sniženja, možete filtrirati kataloge i letke određenih robnih marki. Ne zaboravite da u Moj Katalog takođe možete da vidite popuste na veliki asortiman drugih proizvoda. Pogledajte naše neverovatne ponude i počnite da štedite prilikom kupovine.
Imamo sve akcije i kataloge najboljih prodavaca u Srbiji, tako da možete jednostavno uporediti ponudu Vaših omiljenih prodavnica i saznati gde ćete uštedeti najviše novca. To možete brzo i jednostavno uraditi ovde na Moj Katalog!

Potražite još ponuda!
Pogledajte trenutne ponude i promocije Vaših omiljenih proizvoda, kao što su 2 u 1 šampon, 3D slagalica, 5th Avenue, 7Days, 7 Up. Ovde na Moj Katalog imate sve na jednom mestu, i samo jedan klik Vas deli od sjajnih ponuda. Nastavite da se vraćate kod nas – neprekidno radimo na poboljšanju naše usluge i svakodnevno dodajemo nove promocije i akcije kako bismo Vam ponudili najniže cene!

Gde kupiti – pekač

Najnoviji katalozi