Krep posteljine - Aktuelni cene iz kataloga

search

Pregled cena

Prodavci
Opis
Valjanost
Cena
logo - JYSK
JYSK
Set krep posteljine ALVINA 140x200 tamno ljubičasta  
1.350,00 din
logo - JYSK
JYSK
Set krep posteljine STINNE 140x200 bela/siva  
2.350,00 din
logo - JYSK
JYSK
Set krep posteljine ALICIA 140x200 multi  
2.350,00 din
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

* Cena možda ne važi u svim prodavnicama

** Cena može biti bez PDV-a

Gde je na akciji - krep posteljine
Proizvod krep posteljine je trenutno na posebnoj ponudi na nekoliko mesta i može se kupiti po sniženoj ceni u JYSK.

Gde je najjeftinije - krep posteljine
Najniža cena za krep posteljine se može pronaći u JYSK, gde košta 1.350,00 din u posebnim ponudama koje trenutno imaju. Ova posebna ponuda važi od 04.07.2024 do 04.07.2025.

 

Pronađite najbolje ponude sa nama
Mi u Moj Katalog znamo sve o ponudama, akcijama, lecima i katalozima koji su dostupni za krep posteljine. Možemo da pronađemo najbolje popuste i prvi ćemo Vas obavestiti kada krep posteljine bude na akciji. A to znači da možete da ostvarite neverovatne uštede prilikom Vaše nedeljne kupovine. Samo pogledajte koliko su naše akcije i ponude iz najnovijih letaka mogle da Vam pomognu da uštedite na proizvodu krep posteljine.

Proverite cenu proizvoda krep posteljine kod Vaših omiljenih prodavaca
Ako želite da uštedite novac, jednostavno kliknite na neku od akcija i pogledajte aktuelnu cenu kod Vašeg omiljenog prodavca JYSK. Da biste pojednostavili svoju pretragu sniženja, možete filtrirati kataloge i letke određenih robnih marki. Ne zaboravite da u Moj Katalog takođe možete da vidite popuste na veliki asortiman drugih proizvoda. Pogledajte naše neverovatne ponude i počnite da štedite prilikom kupovine.
Imamo sve akcije i kataloge najboljih prodavaca u Srbiji, tako da možete jednostavno uporediti ponudu Vaših omiljenih prodavnica i saznati gde ćete uštedeti najviše novca. To možete brzo i jednostavno uraditi ovde na Moj Katalog!

Potražite još ponuda!
Pogledajte trenutne ponude i promocije Vaših omiljenih proizvoda, kao što su 7Days, 7 Up, 8 Tamburaša, Afrodita, Argus. Ovde na Moj Katalog imate sve na jednom mestu, i samo jedan klik Vas deli od sjajnih ponuda. Nastavite da se vraćate kod nas – neprekidno radimo na poboljšanju naše usluge i svakodnevno dodajemo nove promocije i akcije kako bismo Vam ponudili najniže cene!

 

Krep posteljine - najniža cena

Izgled u katalozima

Gde kupiti - krep posteljine

Najnoviji katalozi