Dezinfekcija - Aktuelni cene iz kataloga

Da li tražite ponude i kataloge za dezinfekcija? Verovatno ste proveli dosta vremena razmišljajući o tome kako da uštedite novac prilikom kupovine proizvoda kao što je dezinfekcija. Na ovoj stranici ćete pronaći pregled svih letaka sa sjajnim cenama za dezinfekcija.

Na primer, dezinfekcija je trenutno dostupan po sniženoj ceni u Idea. Možete ga kupiti za 169,99 RSD i ova posebna ponuda važi od 20.03. do 15.04.2023.

dezinfekcija je trenutno na posebnoj ponudi na nekoliko mesta i može se kupiti po sniženoj ceni u Idea, Mega Maxi, Roda. Najniža cena za dezinfekcija se može pronaći u Idea, Roda, gde košta 169,99 RSD u posebnim ponudama koje trenutno imaju.

Pregled cena

Prodavci
Opis
Valjanost
Cena
Idea
 
Idea
Etil alkohol -  
169,99 RSD
Roda
 
Roda
Etil alkohol -  
169,99 RSD
Mega Maxi
 
Mega Maxi
SANYTOL ČIŠĆENJE I DEZINFEKCIJA BEZ HLORA -  

*

224,00 RSD
Fortuna Market
 
Fortuna Market
u letku u letku
SuperVERO
 
SuperVERO
u letku u letku
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

* Cena se možda ne odnosi na sve filijale

** Cena može biti bez PDV-a

 

Dezinfekcija u katalozima

 

Dezinfekcija – razvoj najniže cene

Razvoj izgleda u katalozima

 

Pronađite najbolje ponude sa nama
Mi u Moj Katalog znamo sve o ponudama, akcijama, lecima i katalozima koji su dostupni za dezinfekcija. Možemo da pronađemo najbolje popuste i prvi ćemo Vas obavestiti kada dezinfekcija bude na akciji. A to znači da možete da ostvarite neverovatne uštede prilikom Vaše nedeljne kupovine. Samo pogledajte koliko su naše akcije i ponude iz najnovijih letaka mogle da Vam pomognu da uštedite na proizvodu dezinfekcija.

Proverite cenu proizvoda dezinfekcija kod Vaših omiljenih prodavaca
Ako želite da uštedite novac, jednostavno kliknite na neku od akcija i pogledajte aktuelnu cenu kod Vašeg omiljenog prodavca Mega Maxi, Roda, Idea, Fortuna Market, SuperVERO. Da biste pojednostavili svoju pretragu sniženja, možete filtrirati kataloge i letke određenih robnih marki. Ne zaboravite da u Moj Katalog takođe možete da vidite popuste na veliki asortiman drugih proizvoda. Pogledajte naše neverovatne ponude i počnite da štedite prilikom kupovine.
Imamo sve akcije i kataloge najboljih prodavaca u Srbiji, tako da možete jednostavno uporediti ponudu Vaših omiljenih prodavnica i saznati gde ćete uštedeti najviše novca. To možete brzo i jednostavno uraditi ovde na Moj Katalog!

Potražite još ponuda!
Pogledajte trenutne ponude i promocije Vaših omiljenih proizvoda, kao što su 3D nalepnica, 7Days, 7 Up, 8 Tamburaša, auto kamper. Ovde na Moj Katalog imate sve na jednom mestu, i samo jedan klik Vas deli od sjajnih ponuda. Nastavite da se vraćate kod nas – neprekidno radimo na poboljšanju naše usluge i svakodnevno dodajemo nove promocije i akcije kako bismo Vam ponudili najniže cene!

Gde kupiti – dezinfekcija

Najnoviji katalozi