Daska za peglanje - Aktuelni cene iz kataloga

Da li tražite ponude i kataloge za daska za peglanje? Verovatno ste proveli dosta vremena razmišljajući o tome kako da uštedite novac prilikom kupovine proizvoda kao što je daska za peglanje. Na ovoj stranici ćete pronaći pregled svih letaka sa sjajnim cenama za daska za peglanje.

Na primer, daska za peglanje je trenutno dostupan po sniženoj ceni u DIS. Možete ga kupiti za 3.499,99 RSD i ova posebna ponuda važi od 17.03. do 16.04.2023.

daska za peglanje je trenutno na posebnoj ponudi na nekoliko mesta i može se kupiti po sniženoj ceni u DIS, Idea, Mega Maxi, Roda, Tempo. Najniža cena za daska za peglanje se može pronaći u DIS, gde košta 3.499,99 RSD u posebnim ponudama koje trenutno imaju.

Pregled cena

Prodavci
Opis
Valjanost
Cena
DIS
 
DIS
Texell daska peglanje basic -  

*

3.499,99 RSD
DIS
 
DIS
Vileda Neo daska za peglanje -  
3.999,99 RSD
Mega Maxi
 
Mega Maxi
Daska peglanje Neo Vileda -  

*

4.999,00 RSD
Tempo
 
Tempo
Daska peglanje Neo Vileda -  
4.999,00 RSD
Idea
 
Idea
VILEDA Daska za peglanje Neo -  
5.999,00 RSD
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

* Cena se možda ne odnosi na sve filijale

** Cena može biti bez PDV-a

arrow
 

Daska za peglanje u katalozima

 

Daska za peglanje – razvoj najniže cene

Razvoj izgleda u katalozima

 

Pronađite najbolje ponude sa nama
Mi u Moj Katalog znamo sve o ponudama, akcijama, lecima i katalozima koji su dostupni za daska za peglanje. Možemo da pronađemo najbolje popuste i prvi ćemo Vas obavestiti kada daska za peglanje bude na akciji. A to znači da možete da ostvarite neverovatne uštede prilikom Vaše nedeljne kupovine. Samo pogledajte koliko su naše akcije i ponude iz najnovijih letaka mogle da Vam pomognu da uštedite na proizvodu daska za peglanje.

Proverite cenu proizvoda daska za peglanje kod Vaših omiljenih prodavaca
Ako želite da uštedite novac, jednostavno kliknite na neku od akcija i pogledajte aktuelnu cenu kod Vašeg omiljenog prodavca Mega Maxi, DIS, Tempo, Roda, Idea. Da biste pojednostavili svoju pretragu sniženja, možete filtrirati kataloge i letke određenih robnih marki. Ne zaboravite da u Moj Katalog takođe možete da vidite popuste na veliki asortiman drugih proizvoda. Pogledajte naše neverovatne ponude i počnite da štedite prilikom kupovine.
Imamo sve akcije i kataloge najboljih prodavaca u Srbiji, tako da možete jednostavno uporediti ponudu Vaših omiljenih prodavnica i saznati gde ćete uštedeti najviše novca. To možete brzo i jednostavno uraditi ovde na Moj Katalog!

Potražite još ponuda!
Pogledajte trenutne ponude i promocije Vaših omiljenih proizvoda, kao što su 3D nalepnica, 7Days, 7 Up, 8 Tamburaša, auto kamper. Ovde na Moj Katalog imate sve na jednom mestu, i samo jedan klik Vas deli od sjajnih ponuda. Nastavite da se vraćate kod nas – neprekidno radimo na poboljšanju naše usluge i svakodnevno dodajemo nove promocije i akcije kako bismo Vam ponudili najniže cene!

Gde kupiti – daska za peglanje

Najnoviji katalozi