Baštenski alat - Aktuelni cene iz kataloga

Da li tražite ponude i kataloge za baštenski alat? Verovatno ste proveli dosta vremena razmišljajući o tome kako da uštedite novac prilikom kupovine proizvoda kao što je baštenski alat. Na ovoj stranici ćete pronaći pregled svih letaka sa sjajnim cenama za baštenski alat.

Na primer, baštenski alat je trenutno dostupan po sniženoj ceni u Mega Maxi. Možete ga kupiti za 239,99 RSD i ova posebna ponuda važi od 09.03. do 05.04.2023.

baštenski alat je trenutno na posebnoj ponudi na nekoliko mesta i može se kupiti po sniženoj ceni u Lidl, Mega Maxi, Tempo. Najniža cena za baštenski alat se može pronaći u Mega Maxi, Tempo, gde košta 239,99 RSD u posebnim ponudama koje trenutno imaju.

Pregled cena

Prodavci
Opis
Valjanost
Cena
Mega Maxi
 
Mega Maxi
Ručni baštenski alat -  
239,99 RSD
Tempo
 
Tempo
Ručni baštenski alat -  
239,99 RSD
Lidl
 
Lidl
Parkside Baštenski alat Stabilan alat od nerđajućeg čelika -  
299,99 RSD
Lidl
 
Lidl
Parkside® - Set baštenskog alata  
1.299,00 RSD
Lidl
 
Lidl
Parkside Set baštenskog alata Od nerđajućeg čelika sa drškom od bukovog drveta set -  
1.299,00 RSD
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

* Cena se možda ne odnosi na sve filijale

** Cena može biti bez PDV-a

arrow
 

Baštenski alat u katalozima

Katalog Lidl
{store} katalog
 
Važeći u svim Lidl marketima.
Katalog Lidl
{store} katalog
 
Važeći u svim Lidl marketima.
 

Baštenski alat – razvoj najniže cene

Razvoj izgleda u katalozima

 

Pronađite najbolje ponude sa nama
Mi u Moj Katalog znamo sve o ponudama, akcijama, lecima i katalozima koji su dostupni za baštenski alat. Možemo da pronađemo najbolje popuste i prvi ćemo Vas obavestiti kada baštenski alat bude na akciji. A to znači da možete da ostvarite neverovatne uštede prilikom Vaše nedeljne kupovine. Samo pogledajte koliko su naše akcije i ponude iz najnovijih letaka mogle da Vam pomognu da uštedite na proizvodu baštenski alat.

Proverite cenu proizvoda baštenski alat kod Vaših omiljenih prodavaca
Ako želite da uštedite novac, jednostavno kliknite na neku od akcija i pogledajte aktuelnu cenu kod Vašeg omiljenog prodavca Lidl, Mega Maxi, Tempo, Metro, Velpro. Da biste pojednostavili svoju pretragu sniženja, možete filtrirati kataloge i letke određenih robnih marki. Ne zaboravite da u Moj Katalog takođe možete da vidite popuste na veliki asortiman drugih proizvoda. Pogledajte naše neverovatne ponude i počnite da štedite prilikom kupovine.
Imamo sve akcije i kataloge najboljih prodavaca u Srbiji, tako da možete jednostavno uporediti ponudu Vaših omiljenih prodavnica i saznati gde ćete uštedeti najviše novca. To možete brzo i jednostavno uraditi ovde na Moj Katalog!

Potražite još ponuda!
Pogledajte trenutne ponude i promocije Vaših omiljenih proizvoda, kao što su 3D nalepnica, 7Days, 7 Up, 8 Tamburaša, auto kamper. Ovde na Moj Katalog imate sve na jednom mestu, i samo jedan klik Vas deli od sjajnih ponuda. Nastavite da se vraćate kod nas – neprekidno radimo na poboljšanju naše usluge i svakodnevno dodajemo nove promocije i akcije kako bismo Vam ponudili najniže cene!

Gde kupiti – baštenski alat

Najnoviji katalozi