JYSK Šator - Aktuelni cene iz kataloga

search

Pregled cena

Prodavci
Opis
Valjanost
Cena
logo - JYSK
JYSK
Šator LAMMEFJORD za 4 osobe masl. zelena/siva  
9.000,00 din
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

* Cena možda ne važi u svim prodavnicama

** Cena može biti bez PDV-a

Naći ćete šator po sniženoj ceni od 9.000,00 dinJYSK. Ova specijalna ponuda važi od 18.04. do 01.05.2024. Ako želite da kupite šator, posetite najbližu JYSK.

Ako zaista želite da ostvarite ozbiljne uštede prilikom kupovine i uštedite što je moguće više novca, pažljivo pratite sve najnovije nedeljne akcije objavljene na našoj veb lokaciji. Redovno prikazujemo JYSK ponude za šator i objavljujemo najnovije JYSK nedeljne kataloge sa ponudama za šator čim oni budu objavljeni.

To ne moraju da budu samo JYSK ponude za šator, možete potražiti i ponude za šator drugih prodavaca, kao što su Mega Maxi, Roda, Idea, DIS, Lidl, ili možete proveriti sjajne promocije, popuste i sniženja za robu koju pretražuju drugi kupci na našoj veb lokaciji. Među najpopularnijim akcijama ovih dana su popusti na sledeću robu: šrafilica, šator za igranje, školska torba, šestar fish 4 boje sort, šolja za poneti, šoljica za espresso, štapići krabe, šolja staklo, školjke, šerpa sa drškom. Na Moj Katalog objavljujemo na hiljade novih specijalnih ponuda svakog dana i, ako želite najbolje ponude, nastavite da nas posećujete!

Gde kupiti - šator

Najnoviji katalozi