Mlečni desert - Aktuelni cene iz kataloga

search

Pregled cena

Prodavci
Opis
Valjanost
Cena
logo - Idea
Idea
KINDER PINGUI SNACK  
74,99 din
logo - Roda
Roda
KINDER PINGUI SNACK  

*

74,99 din
logo - Lidl
Lidl
Pilos Kremasti voćni desert  
79,99 din
logo - Lidl
Lidl
Sol&Mar Natilla de chocolate / Natilla de huevo  
169,99 din
logo - Lidl
Lidl
Sol&Mar Mlečni desert u teglici  
199,99 din
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

* Cena možda ne važi u svim prodavnicama

** Cena može biti bez PDV-a

Gde je na akciji - mlečni desert
Proizvod mlečni desert je trenutno na posebnoj ponudi na nekoliko mesta i može se kupiti po sniženoj ceni u Idea, Lidl, Roda.

Gde je najjeftinije - mlečni desert
Najniža cena za mlečni desert se može pronaći u Idea, Roda, gde košta 74,99 din u posebnim ponudama koje trenutno imaju. Ova posebna ponuda važi od 11.07. do 17.07.2024.

 

Pronađite najbolje ponude sa nama
Mi u Moj Katalog znamo sve o ponudama, akcijama, lecima i katalozima koji su dostupni za mlečni desert. Možemo da pronađemo najbolje popuste i prvi ćemo Vas obavestiti kada mlečni desert bude na akciji. A to znači da možete da ostvarite neverovatne uštede prilikom Vaše nedeljne kupovine. Samo pogledajte koliko su naše akcije i ponude iz najnovijih letaka mogle da Vam pomognu da uštedite na proizvodu mlečni desert.

Proverite cenu proizvoda mlečni desert kod Vaših omiljenih prodavaca
Ako želite da uštedite novac, jednostavno kliknite na neku od akcija i pogledajte aktuelnu cenu kod Vašeg omiljenog prodavca PerSu, Lidl, Roda, Idea, DIS, Fortuna Market. Da biste pojednostavili svoju pretragu sniženja, možete filtrirati kataloge i letke određenih robnih marki. Ne zaboravite da u Moj Katalog takođe možete da vidite popuste na veliki asortiman drugih proizvoda. Pogledajte naše neverovatne ponude i počnite da štedite prilikom kupovine.
Imamo sve akcije i kataloge najboljih prodavaca u Srbiji, tako da možete jednostavno uporediti ponudu Vaših omiljenih prodavnica i saznati gde ćete uštedeti najviše novca. To možete brzo i jednostavno uraditi ovde na Moj Katalog!

Potražite još ponuda!
Pogledajte trenutne ponude i promocije Vaših omiljenih proizvoda, kao što su 7Days, 7 Up, 8 Tamburaša, Afrodita, Argus. Ovde na Moj Katalog imate sve na jednom mestu, i samo jedan klik Vas deli od sjajnih ponuda. Nastavite da se vraćate kod nas – neprekidno radimo na poboljšanju naše usluge i svakodnevno dodajemo nove promocije i akcije kako bismo Vam ponudili najniže cene!

 

Mlečni desert - najniža cena

Izgled u katalozima

Gde kupiti - mlečni desert

Najnoviji katalozi