Lepak - Aktuelni cene iz kataloga

Da li tražite ponude i kataloge za lepak? Verovatno ste proveli dosta vremena razmišljajući o tome kako da uštedite novac prilikom kupovine proizvoda kao što je lepak. Na ovoj stranici ćete pronaći pregled svih letaka sa sjajnim cenama za lepak.

Na primer, lepak je trenutno dostupan po sniženoj ceni u Idea. Možete ga kupiti za 99,99 RSD i ova posebna ponuda važi od 09.01. do 05.02.2023.

lepak je trenutno na posebnoj ponudi na nekoliko mesta i može se kupiti po sniženoj ceni u Idea, Roda. Najniža cena za lepak se može pronaći u Idea, Roda, gde košta 99,99 RSD u posebnim ponudama koje trenutno imaju.

Pregled cena

Prodavci
Opis
Valjanost
Cena
Idea
 
Idea
LOCTITE - super lepak Henkel  
99,99 RSD
Roda
 
Roda
LOCTITE - super lepak Henkel  
99,99 RSD
Avon
 
Avon
u letku u letku
Mikromarket
 
Mikromarket
u letku u letku
Podunavlje
 
Podunavlje
u letku u letku
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

* Cena se možda ne odnosi na sve filijale

** Cena može biti bez PDV-a

arrow
 

Lepak u katalozima

 

Lepak – razvoj najniže cene

Razvoj izgleda u katalozima

 

Pronađite najbolje ponude sa nama
Mi u Moj Katalog znamo sve o ponudama, akcijama, lecima i katalozima koji su dostupni za lepak. Možemo da pronađemo najbolje popuste i prvi ćemo Vas obavestiti kada lepak bude na akciji. A to znači da možete da ostvarite neverovatne uštede prilikom Vaše nedeljne kupovine. Samo pogledajte koliko su naše akcije i ponude iz najnovijih letaka mogle da Vam pomognu da uštedite na proizvodu lepak.

Proverite cenu proizvoda lepak kod Vaših omiljenih prodavaca
Ako želite da uštedite novac, jednostavno kliknite na neku od akcija i pogledajte aktuelnu cenu kod Vašeg omiljenog prodavca Idea, Roda, Podunavlje, Senta Promet, Mikromarket. Da biste pojednostavili svoju pretragu sniženja, možete filtrirati kataloge i letke određenih robnih marki. Ne zaboravite da u Moj Katalog takođe možete da vidite popuste na veliki asortiman drugih proizvoda. Pogledajte naše neverovatne ponude i počnite da štedite prilikom kupovine.
Imamo sve akcije i kataloge najboljih prodavaca u Srbiji, tako da možete jednostavno uporediti ponudu Vaših omiljenih prodavnica i saznati gde ćete uštedeti najviše novca. To možete brzo i jednostavno uraditi ovde na Moj Katalog!

Potražite još ponuda!
Pogledajte trenutne ponude i promocije Vaših omiljenih proizvoda, kao što su 2 u 1 šampon, 5th Avenue, 7Days, 7 Up, 8 Tamburaša. Ovde na Moj Katalog imate sve na jednom mestu, i samo jedan klik Vas deli od sjajnih ponuda. Nastavite da se vraćate kod nas – neprekidno radimo na poboljšanju naše usluge i svakodnevno dodajemo nove promocije i akcije kako bismo Vam ponudili najniže cene!

Gde kupiti – lepak

Najnoviji katalozi