Kobasica čajna - Aktuelni cene iz kataloga

search

Pregled cena

Prodavci
Opis
Valjanost
Cena
logo - Idea
Idea
ČAJNA KOBASICA  
139,99 din
logo - Roda
Roda
ČAJNA KOBASICA  

*

139,99 din
logo - Maxi
Maxi
čajna kobasica Yuhor, 100g  

*

144,90 din
logo - Idea
Idea
NEOPLANTA SLAJS  
199,99 din
logo - Roda
Roda
NEOPLANTA SLAJS  

*

199,99 din
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

* Cena možda ne važi u svim prodavnicama

** Cena može biti bez PDV-a

Gde je na akciji - kobasica čajna
Proizvod kobasica čajna je trenutno na posebnoj ponudi na nekoliko mesta i može se kupiti po sniženoj ceni u DIS, Idea, Lidl, Maxi, Roda.

Gde je najjeftinije - kobasica čajna
Najniža cena za kobasica čajna se može pronaći u Idea, Roda, gde košta 139,99 din u posebnim ponudama koje trenutno imaju. Ova posebna ponuda važi od 11.07. do 17.07.2024.

 

Pronađite najbolje ponude sa nama
Mi u Moj Katalog znamo sve o ponudama, akcijama, lecima i katalozima koji su dostupni za kobasica čajna. Možemo da pronađemo najbolje popuste i prvi ćemo Vas obavestiti kada kobasica čajna bude na akciji. A to znači da možete da ostvarite neverovatne uštede prilikom Vaše nedeljne kupovine. Samo pogledajte koliko su naše akcije i ponude iz najnovijih letaka mogle da Vam pomognu da uštedite na proizvodu kobasica čajna.

Proverite cenu proizvoda kobasica čajna kod Vaših omiljenih prodavaca
Ako želite da uštedite novac, jednostavno kliknite na neku od akcija i pogledajte aktuelnu cenu kod Vašeg omiljenog prodavca Fortuna Market, PerSu, DIS, Aroma Market, Roda, Idea, Maxi, Gomex, Mega Maxi, Zlatan Trag. Da biste pojednostavili svoju pretragu sniženja, možete filtrirati kataloge i letke određenih robnih marki. Ne zaboravite da u Moj Katalog takođe možete da vidite popuste na veliki asortiman drugih proizvoda. Pogledajte naše neverovatne ponude i počnite da štedite prilikom kupovine.
Imamo sve akcije i kataloge najboljih prodavaca u Srbiji, tako da možete jednostavno uporediti ponudu Vaših omiljenih prodavnica i saznati gde ćete uštedeti najviše novca. To možete brzo i jednostavno uraditi ovde na Moj Katalog!

Potražite još ponuda!
Pogledajte trenutne ponude i promocije Vaših omiljenih proizvoda, kao što su 7Days, 7 Up, 8 Tamburaša, Afrodita, Argus. Ovde na Moj Katalog imate sve na jednom mestu, i samo jedan klik Vas deli od sjajnih ponuda. Nastavite da se vraćate kod nas – neprekidno radimo na poboljšanju naše usluge i svakodnevno dodajemo nove promocije i akcije kako bismo Vam ponudili najniže cene!

 

Kobasica čajna - najniža cena

Izgled u katalozima

Gde kupiti - kobasica čajna

Najnoviji katalozi