K Plus - Aktuelni cene iz kataloga

search

Pregled cena

Prodavci
Opis
Valjanost
Cena
logo - Idea
Idea
KISELO MLEKO  
59,99 din
logo - Roda
Roda
KISELO MLEKO  

*

59,99 din
logo - Idea
Idea
Sirni namaz  
69,99 din
logo - Roda
Roda
Sirni namaz  

*

69,99 din
logo - Idea
Idea
HAMBURŠKA SLANINA  
89,99 din
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

* Cena možda ne važi u svim prodavnicama

** Cena može biti bez PDV-a

Gde je na akciji - K Plus
Proizvod K Plus je trenutno na posebnoj ponudi na nekoliko mesta i može se kupiti po sniženoj ceni u Idea, Roda.

Gde je najjeftinije - K Plus
Najniža cena za K Plus se može pronaći u Idea, Roda, gde košta 59,99 din u posebnim ponudama koje trenutno imaju. Ova posebna ponuda važi od 11.07. do 17.07.2024.

 

Pronađite najbolje ponude sa nama
Mi u Moj Katalog znamo sve o ponudama, akcijama, lecima i katalozima koji su dostupni za K Plus. Možemo da pronađemo najbolje popuste i prvi ćemo Vas obavestiti kada K Plus bude na akciji. A to znači da možete da ostvarite neverovatne uštede prilikom Vaše nedeljne kupovine. Samo pogledajte koliko su naše akcije i ponude iz najnovijih letaka mogle da Vam pomognu da uštedite na proizvodu K Plus.

Proverite cenu proizvoda K Plus kod Vaših omiljenih prodavaca
Ako želite da uštedite novac, jednostavno kliknite na neku od akcija i pogledajte aktuelnu cenu kod Vašeg omiljenog prodavca Roda, Idea, Velpro. Da biste pojednostavili svoju pretragu sniženja, možete filtrirati kataloge i letke određenih robnih marki. Ne zaboravite da u Moj Katalog takođe možete da vidite popuste na veliki asortiman drugih proizvoda. Pogledajte naše neverovatne ponude i počnite da štedite prilikom kupovine.
Imamo sve akcije i kataloge najboljih prodavaca u Srbiji, tako da možete jednostavno uporediti ponudu Vaših omiljenih prodavnica i saznati gde ćete uštedeti najviše novca. To možete brzo i jednostavno uraditi ovde na Moj Katalog!

Potražite još ponuda!
Pogledajte trenutne ponude i promocije Vaših omiljenih proizvoda, kao što su 7Days, 7 Up, 8 Tamburaša, Afrodita, Argus. Ovde na Moj Katalog imate sve na jednom mestu, i samo jedan klik Vas deli od sjajnih ponuda. Nastavite da se vraćate kod nas – neprekidno radimo na poboljšanju naše usluge i svakodnevno dodajemo nove promocije i akcije kako bismo Vam ponudili najniže cene!

 

K Plus - najniža cena

Izgled u katalozima

Gde kupiti - K Plus

Najnoviji katalozi