Haljina - Aktuelni cene iz kataloga

Da li tražite ponude i kataloge za haljina? Verovatno ste proveli dosta vremena razmišljajući o tome kako da uštedite novac prilikom kupovine proizvoda kao što je haljina. Na ovoj stranici ćete pronaći pregled svih letaka sa sjajnim cenama za haljina.

Na primer, haljina je trenutno dostupan po sniženoj ceni u Pepco. Možete ga kupiti za 700,00 RSD i ova posebna ponuda važi od 23.03. do 12.04.2023.

haljina je trenutno na posebnoj ponudi na nekoliko mesta i može se kupiti po sniženoj ceni u Pepco. Najniža cena za haljina se može pronaći u Pepco, gde košta 700,00 RSD u posebnim ponudama koje trenutno imaju.

Pregled cena

Prodavci
Opis
Valjanost
Cena
Pepco
 
Pepco
Haljina sa gornjim delom od 100% pamuka, sa karnerima na ramenima, dvoslojnom suknjicom od tila sa printom u obliku zlatnih srca, veličine: 104-134 cm -  

*

700,00 RSD
Pepco
 
Pepco
Haljina 100% pamuk za bebe, sa karnerima na ramenima i postavom, nabrana u struku, sa ažur vezom i kariranim printom, veličine: 74-98 cm -  

*

900,00 RSD
Pepco
 
Pepco
Haljina strukirana, nabrana, po izboru: 100% viskoza, sa lastišem na dekolteu i rukavima, sa kariranim printom, ili sa gornjim delom od 100% pamuka i suknjicom od 95% pamuka i 5% elastina, sa izrezom u obliku srca, veličine: 134-170 cm -  

*

900,00 RSD
Pepco
 
Pepco
Haljina 100% pamuk sa karnerima na ramenima, iskrojena i nabrana u struku, sa printom, veličine: 104-134 cm -  

*

1.000,00 RSD
Pepco
 
Pepco
Haljina 100% pamuk krojena u donjem delu, sa karnerom, jednobojna, veličine: 36-44 -  

*

1.000,00 RSD
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

* Cena se možda ne odnosi na sve filijale

** Cena može biti bez PDV-a

arrow
 

Haljina u katalozima

 

Haljina – razvoj najniže cene

Razvoj izgleda u katalozima

 

Pronađite najbolje ponude sa nama
Mi u Moj Katalog znamo sve o ponudama, akcijama, lecima i katalozima koji su dostupni za haljina. Možemo da pronađemo najbolje popuste i prvi ćemo Vas obavestiti kada haljina bude na akciji. A to znači da možete da ostvarite neverovatne uštede prilikom Vaše nedeljne kupovine. Samo pogledajte koliko su naše akcije i ponude iz najnovijih letaka mogle da Vam pomognu da uštedite na proizvodu haljina.

Proverite cenu proizvoda haljina kod Vaših omiljenih prodavaca
Ako želite da uštedite novac, jednostavno kliknite na neku od akcija i pogledajte aktuelnu cenu kod Vašeg omiljenog prodavca Pepco. Da biste pojednostavili svoju pretragu sniženja, možete filtrirati kataloge i letke određenih robnih marki. Ne zaboravite da u Moj Katalog takođe možete da vidite popuste na veliki asortiman drugih proizvoda. Pogledajte naše neverovatne ponude i počnite da štedite prilikom kupovine.
Imamo sve akcije i kataloge najboljih prodavaca u Srbiji, tako da možete jednostavno uporediti ponudu Vaših omiljenih prodavnica i saznati gde ćete uštedeti najviše novca. To možete brzo i jednostavno uraditi ovde na Moj Katalog!

Potražite još ponuda!
Pogledajte trenutne ponude i promocije Vaših omiljenih proizvoda, kao što su 3D nalepnica, 7Days, 7 Up, 8 Tamburaša, auto kamper. Ovde na Moj Katalog imate sve na jednom mestu, i samo jedan klik Vas deli od sjajnih ponuda. Nastavite da se vraćate kod nas – neprekidno radimo na poboljšanju naše usluge i svakodnevno dodajemo nove promocije i akcije kako bismo Vam ponudili najniže cene!

Gde kupiti – haljina

Najnoviji katalozi