Freshona - Aktuelni cene iz kataloga

Da li tražite ponude i kataloge za Freshona? Verovatno ste proveli dosta vremena razmišljajući o tome kako da uštedite novac prilikom kupovine proizvoda kao što je Freshona. Na ovoj stranici ćete pronaći pregled svih letaka sa sjajnim cenama za Freshona.

Na primer, Freshona je trenutno dostupan po sniženoj ceni u Lidl. Možete ga kupiti za 57,99 RSD i ova posebna ponuda važi od 26.01. do 01.02.2023.

Freshona je trenutno na posebnoj ponudi na nekoliko mesta i može se kupiti po sniženoj ceni u Lidl. Najniža cena za Freshona se može pronaći u Lidl, gde košta 57,99 RSD u posebnim ponudama koje trenutno imaju.

Pregled cena

Prodavci
Opis
Valjanost
Cena
Lidl
 
Lidl
Freshona - Pasirani paradajz  
57,99 RSD
Lidl
 
Lidl
Freshona Zamrznuta mešavina povrća za đuveč 80.- - (akcijska cena po komadu) 119.99 (regularna cena po komadu) 239.98 (ukupna cena za tri kupljena proizvoda) 3 x 450 g 2+1 GRATIS  
239,98 RSD
Lidl
 
Lidl
Freshona Zamrznute jagode XXL -  
399,99 RSD
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

* Cena se možda ne odnosi na sve filijale

** Cena može biti bez PDV-a

 

Freshona u katalozima

 

Freshona – razvoj najniže cene

Razvoj izgleda u katalozima

 

Pronađite najbolje ponude sa nama
Mi u Moj Katalog znamo sve o ponudama, akcijama, lecima i katalozima koji su dostupni za Freshona. Možemo da pronađemo najbolje popuste i prvi ćemo Vas obavestiti kada Freshona bude na akciji. A to znači da možete da ostvarite neverovatne uštede prilikom Vaše nedeljne kupovine. Samo pogledajte koliko su naše akcije i ponude iz najnovijih letaka mogle da Vam pomognu da uštedite na proizvodu Freshona.

Proverite cenu proizvoda Freshona kod Vaših omiljenih prodavaca
Ako želite da uštedite novac, jednostavno kliknite na neku od akcija i pogledajte aktuelnu cenu kod Vašeg omiljenog prodavca Lidl. Da biste pojednostavili svoju pretragu sniženja, možete filtrirati kataloge i letke određenih robnih marki. Ne zaboravite da u Moj Katalog takođe možete da vidite popuste na veliki asortiman drugih proizvoda. Pogledajte naše neverovatne ponude i počnite da štedite prilikom kupovine.
Imamo sve akcije i kataloge najboljih prodavaca u Srbiji, tako da možete jednostavno uporediti ponudu Vaših omiljenih prodavnica i saznati gde ćete uštedeti najviše novca. To možete brzo i jednostavno uraditi ovde na Moj Katalog!

Potražite još ponuda!
Pogledajte trenutne ponude i promocije Vaših omiljenih proizvoda, kao što su 2 u 1 šampon, 5th Avenue, 7Days, 7 Up, 8 Tamburaša. Ovde na Moj Katalog imate sve na jednom mestu, i samo jedan klik Vas deli od sjajnih ponuda. Nastavite da se vraćate kod nas – neprekidno radimo na poboljšanju naše usluge i svakodnevno dodajemo nove promocije i akcije kako bismo Vam ponudili najniže cene!

Gde kupiti – Freshona

Najnoviji katalozi