Idea Kompot ananas cena i akcije

Pogledajte ovonedeljne ponude iz Idea prodavnice za kompot ananas sa promocijama koje traju od 16.05.2022. Ovde nabavite najnovije Idea kataloge i ponude za kompot ananas i uštedite novac.

 
Aktuelni katalozi
 

Ako zaista želite da ostvarite ozbiljne uštede prilikom kupovine i uštedite što je moguće više novca, pažljivo pratite sve najnovije nedeljne akcije objavljene na našoj veb lokaciji. Redovno prikazujemo Idea ponude za kompot ananas i objavljujemo najnovije Idea nedeljne kataloge sa ponudama za kompot ananas čim oni budu objavljeni.

To ne moraju da budu samo Idea ponude za kompot ananas, možete potražiti i ponude za kompot ananas drugih prodavaca, kao što su Roda, ili možete proveriti sjajne promocije, popuste i sniženja za robu koju pretražuju drugi kupci na našoj veb lokaciji. Među najpopularnijim akcijama ovih dana su popusti na sledeću robu: kapar, Kamini i šporeti, knjiga sa šablonima, konfete, kamion, Kreveti, kombinezon, Kondorin, kuvana šunka, kreativni set. Na Moj Katalog objavljujemo na hiljade novih specijalnih ponuda svakog dana i, ako želite najbolje ponude, nastavite da nas posećujete!

Slični proizvodi


O Idei

Idea se na srpskom tržištu pojavljuje 1992. godine kao veleprodaja, a nakon što je 2005. ušla u sastav AGROKORN koncerna, ona otvara prvi maloprodajni objekat „Oaza“ u Beogradu. Zatim se 2006. godine otvara još 5 prodajnih objekata, a 2007. njih 32 i dva veleprodajna centra u Novom Sadu i Novom Beogradu. U narednih nekoliko godina otvoren je veliki broj prodavnica, a Idea danas ima 300 manjih i super prodavnica u gotovo svakom mestu u Srbiji.

Kompanija Idea se uvek trudila da očuva kvalitet robe široke potrošnje, stoga sveže voće i povrće nabavlja uglavnom od domaćih proizvođača. Pored toga, u Idea prodavnicama uvek možete naći sveže meso kontrolisanog kvaliteta kao što je prasetina i piletina, a sva hrana je prilagođena HACCP standardu. Osim hrane, i ostali proizvodi iz Idea ponude su sjajnog kvaliteta, kao što su Persil i Arijel prašak za veš.

Trgovinski lanac Idea je dobitnik nekih od nagrada i priznanja kao što su QUality meDAL za kvalitet usluge koji nudi potrošačima, Best Buy Award jer nudi proizvode vrhunskog kvaliteta po najboljoj ceni i Superbrands za kvalitet svog brenda. Osim toga, kompanija Idea je prepoznatljiva po učešću u mnogim humanitarnim akcijama, donacijama u vidu robe i paketića za decu u domovima za nezbrinutu decu, svratištima i bolnicama, kao i sponzorstvima mnogih kulturoloških i sportskih događaja.

Na Idea veb sajtu https://www.idea.rs možete pronaći najnovije online kataloge proizvoda na akciji koje možete kupiti po sjajnim cenama u nekoj od Idea prodavnica, kao i internet prodavnicu koja vam nudi uslugu dostave robe do kućnog praga. Pored Idea veb sajta, najnovije Idea kataloge sa nedeljnim i vikend akcijama možete pronaći i na sajtu Kuda u kupovinu koji u ponudi ima kataloge svih većih trgovina u našoj zemlji.

Kompot ananas - prodavci

Najpopularniji katalozi

Proizvodi

Prodavci