dm drogerie Higijenski ulošci cena i akcije

Pogledajte ovonedeljne ponude iz dm drogerie prodavnice za higijenski ulošci sa promocijama koje traju od 01.10.2021. Ovde nabavite najnovije dm drogerie kataloge i ponude za higijenski ulošci i uštedite novac.

 
Aktuelni katalozi
 

Ako zaista želite da ostvarite ozbiljne uštede prilikom kupovine i uštedite što je moguće više novca, pažljivo pratite sve najnovije nedeljne akcije objavljene na našoj veb lokaciji. Redovno prikazujemo dm drogerie ponude za higijenski ulošci i objavljujemo najnovije dm drogerie nedeljne kataloge sa ponudama za higijenski ulošci čim oni budu objavljeni.

To ne moraju da budu samo dm drogerie ponude za higijenski ulošci, možete potražiti i ponude za higijenski ulošci drugih prodavaca, kao što su Maxi, Lilly Drogerie, DIS, Metro, Mega Maxi, ili možete proveriti sjajne promocije, popuste i sniženja za robu koju pretražuju drugi kupci na našoj veb lokaciji. Među najpopularnijim akcijama ovih dana su popusti na sledeću robu: Hape, Hell Let Loose, Horizon Zero Dawn, Hunter, haringa, Hollow Knight, Hush Puppies, Heroes of Might and Magic, Hero of Kingdom, Hasbro Spill. Na Moj Katalog objavljujemo na hiljade novih specijalnih ponuda svakog dana i, ako želite najbolje ponude, nastavite da nas posećujete!

Slični proizvodi


O dm drogerie

Prva dm drogerie otvorena je 1973 godine u gradu Karlsrue u Nemačkoj. Tokom narednih 40 godina se proširila na još 12 zemalja širom Evrope u kojima danas ima više od 3500 prodajnih objekata. U našoj zemlji DM postoji od 2004. godine, a trenutno ima 95 prodavnica sa preko 850 zaposlenih u 26 gradova širom Srbije.

Svojim sloganom „Tu sam čovek. Tu kupujem“, dm drogerije stavljaju individuu u centar pažnje i pomažu ljudima da zadrže svoju individualnost, bilo da su oni kupci, zaposleni ili partneri. Dok za kupce obezbeđuje sjajnu ponudu robe, proizvoda i usluga, dm drogerije svojim zaposlenima nude okruženje u kojima će se poštovati njihova individualnost, a istovremeno im se pružiti prilika da razvijaju svoje sposobnosti i mogućnosti.

U svojoj opsežnoj ponudi, dm drogerije imaju različite proizvode za negu i lepotu,kao što su kozmetika i parfemi, proizvode za održavanje higijene domaćinstva, organske proizvode koji vam omogućavaju kvalitetnu ishranu, kao i proizvode za bebe i kućne ljubimce.

Više o ponudi dm drogerie, kao i najnovije akcije i kataloge za tekući mesec (katalog za april, maj, jun ili decembar), možete pronaći na veb sajtu dm drogerije https://www.dm.rs.

Higijenski ulošci - prodavci

Najpopularniji katalozi

Proizvodi

Prodavci