Tempo Bazen cena i akcije

Pogledajte ovonedeljne ponude iz Tempo prodavnice za bazen sa promocijama koje traju od -. Ovde nabavite najnovije Tempo kataloge i ponude za bazen i uštedite novac.

 
Aktuelni katalozi
 

Ako zaista želite da ostvarite ozbiljne uštede prilikom kupovine i uštedite što je moguće više novca, pažljivo pratite sve najnovije nedeljne akcije objavljene na našoj veb lokaciji. Redovno prikazujemo Tempo ponude za bazen i objavljujemo najnovije Tempo nedeljne kataloge sa ponudama za bazen čim oni budu objavljeni.

To ne moraju da budu samo Tempo ponude za bazen, možete potražiti i ponude za bazen drugih prodavaca, kao što su -, ili možete proveriti sjajne promocije, popuste i sniženja za robu koju pretražuju drugi kupci na našoj veb lokaciji. Među najpopularnijim akcijama ovih dana su popusti na sledeću robu: budimska salama, blueray player, buđola, bundevin puter, bukovača, Brume Saline, Bitulin, Be the Legend, brašno od bundeve, balkonska saksija. Na Moj Katalog objavljujemo na hiljade novih specijalnih ponuda svakog dana i, ako želite najbolje ponude, nastavite da nas posećujete!


O Tempu

Prvi Tempo centar otvoren je 15. jula 2004. godine u Beogradu na površini većoj od 5.000 kvadratnih metara i sadržao je asortiman proizvoda za profesionalne kupce. Prvi Tempo hipermarket u Srbiji je Tempo Ada koji je otvoren aprila 2015. godine. Danas postoji 12 Tempo centara od kojih je 4 u Beogradu i po jedan u Novom Sadu, Kragujevcu, Nišu, Kraljevu, Čačku, Vrnjačkoj Banji, Šapcu i Užicu. Pored Tempo centara, u Srbiji postoji i 8 Tempo Express objekata koji imaju ograničen asortiman proizvoda sa nižim cenama.

Sve Tempo centre odlikuju niske cene i širok asortiman proizvoda kao što su hrana, piće, tehnika, mali kućni aparati, hrana za kućne ljubimce, proizvodi za održavanje higijene u domaćinstvu, kozmetika, školski pribor, posuđe, kao i sezonsku robu kao što su bazeni, ležaljke, suncobrani, koferi i sušilice za veš.

Tempo centri nude sjajne redovne akcije kao što su nedeljna i dvonedeljna, a pored njih tu su i specijalne akcije kao što je Sve za đake gde možete naći najpovoljniji školski pribor za vašeg školarca ili Sve za vaš auto koja vam nudi najpovoljniju opremu za vaš automobil kao što su gume i akumilatori.

Sve kataloge sa akcijama možete pronaći u online formi na Tempo veb sajtu https://www.tempocentar.com. Pored redovnih akcija, Tempo centri učestvuju i u manifestaciji Crni Petak, kada za svoje kupce pripremaju dodatna sniženja i neverovatne ponude.

Bazen - prodavci

Najpopularniji katalozi

Proizvodi

Prodavci