Smrznuta mešavina - Aktuelni cene iz kataloga

Da li tražite ponude i kataloge za smrznuta mešavina? Verovatno ste proveli dosta vremena razmišljajući o tome kako da uštedite novac prilikom kupovine proizvoda kao što je smrznuta mešavina. Na ovoj stranici ćete pronaći pregled svih letaka sa sjajnim cenama za smrznuta mešavina.

Na primer, smrznuta mešavina je trenutno dostupan po sniženoj ceni u DIS. Možete ga kupiti za 139,99 RSD i ova posebna ponuda važi od 19.01. do 08.02.2023.

smrznuta mešavina je trenutno na posebnoj ponudi na nekoliko mesta i može se kupiti po sniženoj ceni u DIS, Idea, Lidl, Roda. Najniža cena za smrznuta mešavina se može pronaći u DIS, gde košta 139,99 RSD u posebnim ponudama koje trenutno imaju.

Pregled cena

Prodavci
Opis
Valjanost
Cena
DIS
 
DIS
Frikom mešavina za belu čorbu 400 g -  
139,99 RSD
Idea
 
Idea
SMRZNUTA MEŠAVINA ZA RUSKU SALATU 900g - K Plus  
189,99 RSD
Roda
 
Roda
SMRZNUTA MEŠAVINA ZA RUSKU SALATU 900g - K Plus  
189,99 RSD
Lidl
 
Lidl
Freshona Zamrznuta mešavina povrća za đuveč 80.- - (akcijska cena po komadu) 119.99 (regularna cena po komadu) 239.98 (ukupna cena za tri kupljena proizvoda) 3 x 450 g 2+1 GRATIS  
239,98 RSD
Maxi
 
Maxi
u letku u letku
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

* Cena se možda ne odnosi na sve filijale

** Cena može biti bez PDV-a

arrow
 

Smrznuta mešavina u katalozima

Katalog Univerexport
Univerexport katalog - 16.01.2023 - 29.01.2023.
16.01.-29.01.2023
Važeći u svim Univerexport marketima.
 

Smrznuta mešavina – razvoj najniže cene

Razvoj izgleda u katalozima

 

Pronađite najbolje ponude sa nama
Mi u Moj Katalog znamo sve o ponudama, akcijama, lecima i katalozima koji su dostupni za smrznuta mešavina. Možemo da pronađemo najbolje popuste i prvi ćemo Vas obavestiti kada smrznuta mešavina bude na akciji. A to znači da možete da ostvarite neverovatne uštede prilikom Vaše nedeljne kupovine. Samo pogledajte koliko su naše akcije i ponude iz najnovijih letaka mogle da Vam pomognu da uštedite na proizvodu smrznuta mešavina.

Proverite cenu proizvoda smrznuta mešavina kod Vaših omiljenih prodavaca
Ako želite da uštedite novac, jednostavno kliknite na neku od akcija i pogledajte aktuelnu cenu kod Vašeg omiljenog prodavca Lidl, DIS, Mega Maxi, Univerexport, Maxi, Idea, Roda, Tempo. Da biste pojednostavili svoju pretragu sniženja, možete filtrirati kataloge i letke određenih robnih marki. Ne zaboravite da u Moj Katalog takođe možete da vidite popuste na veliki asortiman drugih proizvoda. Pogledajte naše neverovatne ponude i počnite da štedite prilikom kupovine.
Imamo sve akcije i kataloge najboljih prodavaca u Srbiji, tako da možete jednostavno uporediti ponudu Vaših omiljenih prodavnica i saznati gde ćete uštedeti najviše novca. To možete brzo i jednostavno uraditi ovde na Moj Katalog!

Potražite još ponuda!
Pogledajte trenutne ponude i promocije Vaših omiljenih proizvoda, kao što su 2 u 1 šampon, 5th Avenue, 7Days, 7 Up, 8 Tamburaša. Ovde na Moj Katalog imate sve na jednom mestu, i samo jedan klik Vas deli od sjajnih ponuda. Nastavite da se vraćate kod nas – neprekidno radimo na poboljšanju naše usluge i svakodnevno dodajemo nove promocije i akcije kako bismo Vam ponudili najniže cene!

Gde kupiti – smrznuta mešavina

Najnoviji katalozi