WinWin - katalozi i akcije


Ako tražite akcije WinWin prodavnice na mreži, došli ste na pravo mesto. Imamo najnovije kataloge WinWin prodavnice, čime ćemo se pobrinuti da iskoristite najpovoljnije cene i najbolje ponude u Vašoj prodavnici. Ako želite da uštedite nešto novca koristeći ponude iz WinWin nedeljnih kataloga i iskoristite najbolje ponude iz WinWin nedeljnih kataloga, tada ste došli na pravo mesto.

Aktuelni katalozi

Odaberite najblizu prodavnicu  
Katalozi možda neće važiti u svim lokalnim prodavnicama.
 

Katalozi, akcije i popusti tokom cele godine

Win Win kompaniju ne odlikuje samo bogat asortiman proizvoda. Ono što ih izdvaja je i fantastična cena proizvoda i veliki broj akcija. Pored redovnih, česte su i nedeljne i vikend akcije, kao i specijalne ponude, promocije i posebne pogodnosti za određenu grupu ili marku proizvoda ili određenu grupu potrošača. Uz odlične cene, tu su i katolozi u kojima se predstavljaju proizvodi koji su na popustu. U asortimanskim katalozima nalaze se artikli koji su na redovnom popustu. Ovi katalozi izlaze uglavnom polovinom meseca i aktuelni su oko 30 dana. U njima se mogu naći i proizvodi koji su na popustima od 10% do čak 40% popusta. Sezonski katalozi su nešto ređi i u njima su predstavljeni specifični proizvodi vezani za aktuelnu ili sezonu koja već prolazi. Ppopusti za takve proizvode mogu da budu i do 50%. Na sajtu kompanije Win Win https://www.winwin.rs možete da pogledate i pratite sve aktuelne kataloge i akcije, a raspoloživost u prodavnicama možete da proverite i pozivom call centra.

Širok asortiman proizvoda i outlet ponuda

Win Win predstavlja najveći maloprodajni lanac računarske i potrošačke tehnike u Srbiji. U širokom asortimanu proizvoda između ostalog nalaze se laptop i desktop računari, televizori, bela tehnika, klime, mali kućni aparati, telefoni... Kako bi bili dostupni svakom kupcu, pored velikog broja maloprodajnih objekata, razvili su i online prodaju. Bez obzira gde kupujete, Win Win omogućava sjajne uslove kupovine i brojne pogodnosti, pa samim tim i dostupnost najnovije tehnologije najvećem broju potrošača.

Ono što Win Win posebno izdvaja, jeste outlet prodavnica u kojoj se mogu naći artikli po veoma povoljnim cenama. Ti artikli uglavom imaju veoma mali nedostatak ili oštećenje ili su pak bili izloženi u prodavnicama, pripadaju prethodnoj generaciji proizvoda i zbog toga se ne nalaze u redovnoj prodaji. Ovi proizvodi su naravno funkcionalni i njihova količina je ograničena, pa treba biti brz i kupiti ih po povoljnim cenama.

Najnoviji katalozi

Prodavci - elektronika i bela tehnika