Tempo - lokacije i radno vreme

Ovde možete pronaći sve informacije koje imamo o Tempo prodavnicama, uključujući Tempo lokacije sa prodavnicama i uobičajeno radno vreme Tempo prodavnica. Ovde u Moj Katalog možete dobiti sve potrebne informacije, kao što su lokacije i radno vreme prodavnica za vaših omiljenih prodavaca, uključujući Tempo prodavnice.


Katalozi Tempo
Katalozi Tempo
Katalozi Tempo

O Tempu

Prvi Tempo centar otvoren je 15. jula 2004. godine u Beogradu na površini većoj od 5.000 kvadratnih metara i sadržao je asortiman proizvoda za profesionalne kupce. Prvi Tempo hipermarket u Srbiji je Tempo Ada koji je otvoren aprila 2015. godine. Danas postoji 12 Tempo centara od kojih je 4 u Beogradu i po jedan u Novom Sadu, Kragujevcu, Nišu, Kraljevu, Čačku, Vrnjačkoj Banji, Šapcu i Užicu. Pored Tempo centara, u Srbiji postoji i 8 Tempo Express objekata koji imaju ograničen asortiman proizvoda sa nižim cenama.

Sve Tempo centre odlikuju niske cene i širok asortiman proizvoda kao što su hrana, piće, tehnika, mali kućni aparati, hrana za kućne ljubimce, proizvodi za održavanje higijene u domaćinstvu, kozmetika, školski pribor, posuđe, kao i sezonsku robu kao što su bazeni, ležaljke, suncobrani, koferi i sušilice za veš.

Tempo centri nude sjajne redovne akcije kao što su nedeljna i dvonedeljna, a pored njih tu su i specijalne akcije kao što je Sve za đake gde možete naći najpovoljniji školski pribor za vašeg školarca ili Sve za vaš auto koja vam nudi najpovoljniju opremu za vaš automobil kao što su gume i akumilatori.

Sve kataloge sa akcijama možete pronaći u online formi na Tempo veb sajtu https://tempocentar.com. Pored redovnih akcija, Tempo centri učestvuju i u manifestaciji Crni Petak, kada za svoje kupce pripremaju dodatna sniženja i neverovatne ponude.

Zašto ljudi vole da kupuju u Tempu

  • Sezonska rasprodaja: na kraju svake sezone, Tempo centri vam nude sezonsku rasprodaju u kojoj možete kupiti sezonske proizvode po neverovatnoj ceni i sniženjima do čak 70%.
  • Dani penzionera: jedna od redovnih akcija Tempo centara koju sprovode čak dva puta mesečno je Popust za penzionere kada svi penzioneri ostvaruju popust od 10% u ovim prodavnicama. Pored tog, u ponudi je često i dodatni popust na određene artikle. Ove akcije 3 ili 4 dana i aktivne su u periodu kada penzioneri primaju svoje penzije (oko 10. i 25. u mesecu).
  • Odloženo plaćanje do 270 dana: Tempo centri vam nude odloženo plaćanje do 270 dana čekovima građana. U svim Tempo objektima možete pronaći spisak banaka čiji čekovi mogu da se upotrebe za ovo odloženo plaćanje.
  • Humanitarne akcije: Tempo učestvuje u raznim humanitarnim akcijama, kao što je na primer Dobro delo za SOS Dečije selo u kojoj se prilikom kupovine odabranog školskog asortimana donira određena suma za SOS Dečije selo. Kupovinom u Tempo centrima direktno učestvujete u ovim akcijama i znate da deo vašeg novca odlazi onima kojima je najpotrebniji.

Lokacije i radno vreme

Radno vreme Tempo centara se razlikuje i, dok neki od njih rade non-stop, drugi imaju određeno radno vreme. Ako vas zanima radno vreme Tempo centra u vašoj blizini ili onog koji planirate da posetite, njega možete pronaći ovde.