Da li ovde nedostaje vaš katalog?

Steam - lokacije i radno vreme

Steam - lokacije i radno vreme

Ovde možete pronaći sve informacije koje imamo o Steam prodavnicama.


O platformi Steam

Steam je jedinstvena, mega popularna platforma koja služi za zabavu i pruža potpuni komfor svima koji žele da uživaju i video igricama. Ponude ove platforme su brojne i u stalnom razvoju.

Razvoj Steam platforme započeo je 2002. godine. Prva zamisao kompanije Valve bila je da osmisli mrežu za igranje video igara, na kojoj će biti moguća i kupovina i distribucija istih. Prva verzija puštena je u rad 2003. godine sa prvom igricom Counter Strike 1.6 Beta uz obaveznu instalaciju Steam-a.

Od tada platforma počinje da raste i razvija se neverovatnom brzinom, osvaja tržište i dobija veliki broj korisnika. Sa povećanjem tržišta, raste i broj izdavača koji žele svoje igrice na Steam-u. U skladu sa zahtevima, Steam 2007. godine postaje društvena mreža – Steam community.

Prvobitna verzija Steama bila je namenjena samo za Windows operativne sisteme, a kasnije su se pojavile verzije i za ostale operativne sisteme i za Play Station 3. Takođe, u početku su samo igrice kompanije Valve mogle da se nađu na ovoj platformi. Kako je rasla popularnost platforme, tako se povećavao i broj izdavača koji su želeli da se tu nađu i njihove igre, pa sada izbor na Steam-u broji preko 30000 video igara od različitih izdavača.

Kako se koristi Steam

Sa Steamovog sajta https://store.steampowered.com preuzima se besplatna aplikacija, koja se zatim instalira i otvara se nalog preko koga se vrši kupovina softvera. Kupovina je brza i jednostavna, obavlja se od kuće i na raspolaganju je nekoliko načina plaćanja. Već nakon 30 minuta od uplate softver će biti isporučen i uz sasvim jednostavnu aktivaciju, možete da počnete sa igrom. Jednom kupljen, softver je zauvek vaš i može neograničeno puta da se instalira. Igre su ažurirane, tako da ćete uvek igrati najnovije verzije. Takođe, ovaj softver je legalan, pa nema bojazni od piraterije i virusa.

Šta je u ponudi

Zajednica je ogromna, možete se družiti i igrati sa svojim poznatim i nepoznatim prijateljima, komunicirati i razmenjivati informacije u vezi igara. U ponudi je veliki broj različitih video igara, a katalozi nude informacije o dostupnim cenama. Česte su i akcije, popusti, ima i besplatnih igara, pa Steam omogućava igranje najpopularnijih igrica po pristupačnim cenama. I tu nije kraj – platforma omogućava i pisanje vodiča i davanje saveta o igrama, praćenje razvoja onoga što će u budućnosti biti dostupno i još mnogo toga. Instalirajte aplikaciju i počnite da se igrate!

Proizvodi

Najpopularniji katalozi