Da li ovde nedostaje vaš katalog?

Senta Promet katalog - 14.12.2020 - 23.01.2021 - strana 2 - VIŠE NE VAŽI *

Senta Promet katalog - 14.12.2020 - 23.01.2021 - strana 2 - VIŠE NE VAŽI *

2 4 5 ... 9
Senta Promet katalog - 14.12.2020 - 23.01.2021 - Proizvodi na akciji - belo vino, vino, Dobro, začin za riblju čorbu, čaša. Stranica 2.
2 4 5 ... 9

Prelistajte ovaj Senta Promet katalog koji važi od 14.12.2020 do 23.01.2021 da biste videli najnovije ponude. Na 8 stranica trenutne nedeljne akcije, pronaći ćete najbolju robu iz kategorije Marketi i supermarketi.! Ako želite da uštedite prilikom sledećeg odlaska u kupovinu u prodavnicu Senta Promet, ne zaboravite da pogledate ceo katalog od strane 1 do strane 8. Ako želite da kupujete pametno i uštedite prilikom Vašeg sledećeg odlaska u kupovinu u prodavnicu Senta Promet, ne propustite najnoviji nedeljni katalog koji je pun neverovatnih cena i sjajnih popusta. Posećujte Moj Katalog svaki dan da ne biste propustiti sjajne promocije koje nude Vaši omiljeni prodavci.

Proizvodi u ovom katalogu

Vinski bonton Ispijanje vina predstavlja ritual i sinonim je za opuštanje, a njegova primena duboko je ukorenjena u različitim kulturama i tradicijama. Ukoliko ste među onima koji najradije pijn vino, saznajte na koji način i uz koju branu možete kombinovati različite sorte vina. Postanite vinski mag! Kako se služe? Penušava vina se služe u uskim i visokim čašama. Belo vino se služi u čašama koje su uže sa uspravnijim zidovíma. Uvek se sipa do pola čaše, nikako preko. Bordo (Bordeaux) je najbolje poslužiti u visokim čašama sa širokim balonom. Poželjno je da vino ne prelazi 6 centimetara od dna čaše. Keja temperatura je idealna? Idealna temperatura određuje se na osnovu kvaliteta i vrste vina, i to osigurava punoću ukusa. Penušava vina treba da se služe dobro ohlađena od šest do osam stepeni, dok je bela preporučljivo rashladiti u zavisnosti od vrste na temperaturi od sedam do 15 stepeni. Teško crno vino služi se na temperaturi od 16 do 19 stepeni, roze ili lakše crno vino 12 do 16 stepeni. Pravila za kombinevanje vina i lrane Aperitiv - belo suvo ili suvo penušavo Predjelo od ribe - belo suvo Predjelo od pršute - roze ili lako crveno Čorbe - belo suvo, mladi roze ili lako crveno Riba - belo vino Riblja čorba - roze ili crveno Kuvano meso CIveno stono Pečeno meso ili divljač - crveno

Senta Promet katalozi

Najpopularniji katalozi