Lidl Roštilj cena i akcije

Pogledajte ovonedeljne ponude iz Lidl prodavnice za roštilj sa promocijama koje traju od -. Ovde nabavite najnovije Lidl kataloge i ponude za roštilj i uštedite novac.

 
Aktuelni katalozi
 

Ako zaista želite da ostvarite ozbiljne uštede prilikom kupovine i uštedite što je moguće više novca, pažljivo pratite sve najnovije nedeljne akcije objavljene na našoj veb lokaciji. Redovno prikazujemo Lidl ponude za roštilj i objavljujemo najnovije Lidl nedeljne kataloge sa ponudama za roštilj čim oni budu objavljeni.

To ne moraju da budu samo Lidl ponude za roštilj, možete potražiti i ponude za roštilj drugih prodavaca, kao što su Roda, ili možete proveriti sjajne promocije, popuste i sniženja za robu koju pretražuju drugi kupci na našoj veb lokaciji. Među najpopularnijim akcijama ovih dana su popusti na sledeću robu: Radijatori, grejalice i uređaji za grejanje, RenewLife, resium, Raphael Rosalee, Reusch, Računari, notebook računari, softver i hardver, Revell, Računari, Robby dessert, rolnice sa višnja. Na Moj Katalog objavljujemo na hiljade novih specijalnih ponuda svakog dana i, ako želite najbolje ponude, nastavite da nas posećujete!

Slični proizvodi


O kompaniji Lidl

Daleke 1930. godine u nemačkom gradu Nekarsulmu osnovana je firma za veleprodaju hrane Lidl & Schwarz KG. Mnogo godina kasnije, 1973.  godine takođe u Nemačkoj, ali u Ludvigshafen-Mundenheimu otvorena je prva prodavnica Lidl. Povoljne cene i odličan kvalitet robe dovode do sve većeg interesovanja potrošača i samo 15 godina od otvaranja Lidl u Nemačkoj ima već 450 prodavnica i preko 5000 zaposlenih. Na krilima ovakve ekspanzije, Lidl otvara i prodavnice u inostranstvu, najpre u Francuskoj, a zatim i širom Evrope.

Prva priča o Lidlu u Srbiji započela je još 2010. godine, da bi 2018. godine Lidl otvorio prvih 16 prodavnica u 12 gradova u Srbiji. Lidl Srbija neprestano se uvećava i broji preko 30 prodavnica i 1800 zaposlenih radnika. Samo neki od gradova u kojima postoji su Beograd, Novi Sad, Nis, Subotica, Novi Beograd, Cacak, Obrenovac, Šabac, Sremska Mitrovica, Pirot.

Roštilj - prodavci

Najpopularniji katalozi

Proizvodi

Prodavci