Helydina,
sa pisna pita
piront
Sastojci:
500 g domaćih kora od heljde
Ukusi moga kraja
- 500 g Suvoborskog punomasnog
sira Ukusi moga kraja
150 g Suboborskog mladog
kajmaka Ukusi moga kraja
2 dl Zlatiborskog jogurta Ukusi
moga kraja
5 jaja Ukusi moga kraja
2 dl kisele vode Moj dan
50 ml ulja K plus
Kašikica soli K plus
STARINSKE DOMAĆE KORE
od heljde
500g
1kg-319,98din
NOVO!
899⁹9⁹9
NOVO!
Smesa za nadev: Umuti jaja, dodati
izgnječen sir, kajmak, jogurt i so.
Priprema: Redati kore po sledećem
redu: prve dve kore pokvasiti
smesom od kisele vode i ulja, staviti
treću koru i rasporediti nadev od
sira. Kore uviti u rolat i ređati u
podmazan pleh. Postupak ponavljati
dok se ne utroše sve kore i nadev.
Složenu pitu premazati uljem i peći
u zagrejanoj pećnici na 180 °C oko
40 minuta dok ne dobije zlatno žutu
boju.
Prijatno!
JOCI
UKUSI MOGA KRAJA
STARINSKE
DOMAĆE KORE
OD HELJDE
SUVOBORSKI MLADI
KAJMAK
100g
1kg-1.349,90din
159⁹99
SUVOBORSKI MLADI SIR
100g
1kg-699,90din
ZLATIBORSKI
JOGURT
2,8% m.m.
1kg
NOVO!
13499⁹
NOVO!
6999⁹
ZLATIBORSKI
UKUSI MOGA KRATA
JOGURT
11
2,8%
MLEČNE MASIL
OD DOMAĆEG MLEKA
SA ZLATIBORA
13499