ina i jajima:
Taesstienrom
s
NOVO!
nac
enine široki reza
· 350 grama testaja”
„Ukusi moga kr
a
· 3 jajeta
borskog belog sir
· 300 grama Suvuake
· čaša kisele pavl
· so
· ulje
oj
i testeninu u slanu
,a
Priprema: skuvat
ja
ul
a
šik
ka
ta
vodi kojoj je dodavom za pripremu
skladu sa uputst inu zatim ocediti i
testenine. Testensa malo vrelog ulja.
staviti u posudu škom pa dodati
Izgnječiti sir vilju
ŠIROKI
REZANAC
350g
1kg=314,26din
10999
12499
FLEKICE
250g
1kg=379,96din
NOVO!
NOVO!
SUVOBORSKI
PUNOMASNI SIR
100g
1kg=999,90din
9999
FIDA
250g
1kg=379,96din
SUVOBORSKI MLADI KAJMAK
100g
1kg=1.499,90din
NOVO!
94
soli i kiselu
žumanca, malo ati testeninu i
eš
m
Po
pavlaku.
iti u čvrst sneg i
sir. Belanca umut i u testeninu.
lagano ih umešat
steninu sipati u
Pripremljenu te du za pečenje.
su
podmazanu po sa malo
Odozgo ih prelitidu u pećnicu
ulja. Staviti posu0 stepeni i peći
zagrejanu na 18 k ne porumene.
10-15 minuta, do ručak ili večeru.
Poslužiti tople za
9499
99
109
10999
99
NOVO!
JAJA
A klasa
M veličina
10/1
SUVOBORSKI SIR OD
PARENOG TESTA
100g
1kg=1.499,90din
22999
14999
KOZJE
KISELO MLEKO
3,4% m.m.
340g
1kg = 485,26din
24999
NOVO!
14999
16499
17499