Roda katalog - 21.11.-18.12.2022 - strana 3 *

3 / 13

Roda katalog - 21.11.2022 - 18.12.2022 - Proizvodi na akciji - morska so, plećka, svinjska plećka, svinjsko meso. Stranica 3.
3 / 13

Prelistajte ovaj Roda katalog koji važi od 21.11.2022 do 18.12.2022 da biste videli najnovije ponude. Na 12 stranica trenutne nedeljne akcije, pronaći ćete najbolju robu iz kategorije Marketi i supermarketi. Ovaj Roda katalog nudi popuste na više od 72 proizvoda, vodeći računa da dobijete najbolju ponudu za stvari koje kupujete! Ako želite da uštedite prilikom sledećeg odlaska u kupovinu u prodavnicu Roda, ne zaboravite da pogledate ceo katalog od strane 1 do strane 12. Na trenutnoj stranici ćete pronaći promocije za plećka, svinjska plećka, morska so, svinjsko meso; međutim, ovaj katalog Roda prodavnice nudi mnoga druga sniženja robe, kao što su plećka, svinjska plećka, svinjski but, svinjsko meso, slanina, svinjsko meso, čvrsto masno tkivo, sirova slanina. Ako želite da kupujete pametno i uštedite prilikom Vašeg sledećeg odlaska u kupovinu u prodavnicu Roda, ne propustite najnoviji nedeljni katalog koji je pun neverovatnih cena i sjajnih popusta. Posećujte Moj Katalog svaki dan da ne biste propustiti sjajne promocije koje nude Vaši omiljeni prodavci.

* Važeći u svim Roda marketima.

Prikaži sledeći

Proizvodi u ovom katalogu

Proizvod Opis
Cena
morska so
PAŠKA MORSKA SO - sitna 1kg  
70 RSD
plećka, svinjska plećka, svinjsko meso
DOMAĆA SVINJSKA PLEĆKA - sa kostima bez podlaktice kg  
630 RSD
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
kako sušiti MESO Najpre je potrebno da meso pravilno usolite. Tek nakon toga meso možete da sušite, odnosno da ga izlažete dimu. Na taj način se mesu oduzima vlažnost koja ubrzava razvoj bakterija i onda meso dobija i prijatan ukus. Možemo ga dimiti hladnim ili toplim dimom. Hladno dimljenje je na temperaturi od oko 15°C, a topliji dim isušuje meso, pa ono spolja postaje suvo i tvrdo, čime se sprečava dalji prodor dima u unutrašnjost. Tako se postiže i sušenje i konzerviranje središnjeg dela mesa. “Hladno” se dime trajne kobasice, šunke, slanina... Toplim dimljenjem na temperaturi od 20°C do 40°C dime se polutrajne kobasice, viršle, salame. Prerađevine dimljene hladnim dimom budu samo dimljene, dok ih dimljenje toplim dimom i termički obrađuje. Prostorija u kojoj se obavlja dimljenje se mora povremeno provetravati. Najbolje uveče, da bi se meso dobro ohladilo. PAŠKA MORSKA SO sitna 1kg 6999 7699 DOMAĆA SVINJSKA PLEĆKA sa kostima bez podlaktice kg 62999 65999 VAŽI OD 22.11.2022. -50% NA KAUFMAX NOŽEVE

Drugi katalozi Roda

Najnoviji katalozi