PerSu katalog - 06.02.-18.02.2023 - VIŠE NE VAŽI - strana 9 *

thumbnail - PerSu katalog - 06.02.2023 - 18.02.2023 - Proizvodi na akciji - Dijamant, margarin, Meggle, šlag krem, kakao, Centroproizvod, suvo grožđe, čokolada za kuvanje, lešnik krem, Nutella, slatki namaz, mlevena plazma, Plazma, keks, Favorit, oblande. Stranica 9.
9 / 17

* Važeći u svim PerSu marketima.

Prikaži sledeći

Pregled cena

Proizvod Opis
Valjanost
Cena
Dijamant, margarin
Margarin stoni dijavit Dijamant 250 g  
84,90 din
Meggle, šlag krem
Biljni šlag 25%mm Meggle 500 ml  
225,90 din
kakao
Kakao Moravka 100 g  
69,90 din
Centroproizvod, šlag krem
Šlag univerzalni C 500 g  
374,90 din
suvo grožđe
Suvo grožđe Moravka 100 g  
63,90 din
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
arrow
 
Čokoladni KOLAČ ZA JOŠ SUPER RECEPATA POSETITE Sastojci: 180 g + 250 g maslaca sobne temperature 170 g + 240 g šećera 3 + 4 jaja TO! 1 + 1 kašika ekstrakta vanile 120 g + 180 g brašna TO! 4 g + 8 g praška za pecivo 5 g crvene boje 40 g kakao praha 20 g čokolade u komadićima TEŽINA PRIPREME: VREME PRIPREME: SREDNJE ZAHTEVNA 3 SATA Priprema: 1. 2. Crvenu koru pripremite tako što ćete ćete penasto umutiti maslac i šećer. Jaja dodavajte jedno po jedno, konstantno muteći, pa konačno dodajte vanilu. Na kraju, dodajte brašno, prašak za pecivo i crvenu boju. Dobro sve izmešajte, pa izlijte u pravougaoni kalup, prethodno podmazan uljem. Pecite 40-50 minuta na 180C (po potrebi pokrijte folijom). Prohladite kolač, izvadite ga iz kalupa i ostavite da se dobro ohladi. Margarin stoni dijavit Dijamant 250 g 109.97 -22% 84.90 339.60/KG Čokolada za kuvanje Fina 100 g 105.97 -15% 89.90 899.00/KG 3. Kakao koru pripremite tako što ćete penasto umutiti maslac i šećer. Jaja dodavajte jedno po jedno, konstantno muteći, pa konačno dodajte vanilu. Na kraju dodajte suve sastojke: prašak za pecivo, brašno, kakao i čokoladu pa dobro umutite smesu. Izlijte ¼ smese na dno kalupa, prethodno podmazanog uljem, pa spatulom napravite udubljenje na sredini. Biljni šlag 25%mm Meggle 500 ml 315.97 -28% 225.90 451.80/L Krem Nutella 400 g 465.97 -24% 349.90 874.75/KG Šlag univerzalni C 500 g 469.97 -20% 374.90 749.80/KG Mlevena Plazma 800 g 679.97 -16% 569.90 712.38/KG Uzmite potpuno ohlađen crveni kolač i isecite ga na parčad širine vašeg kalupa (3cm). Kalupom u obliku sraca, iz svakog parčeta izvadite oblik srca, pa ih spojene jedne uz druge poređajte u prethodno pripremljeni kalup. Prelijte ostatkom fila sa svih strana, pa stavite da se peče 50-60 minuta na 180C (po potrebi pokrijte folijom). Služite blago prohlađeno preliveno čokoladnim ganašem. Ganaš pripremate tako što otopite 100 g čokolade sa 100 g slatke pavlake. ! o n t a j i r P Kakao Moravka 100 g 79.97 Suvo grožđe Moravka 100 g -12% 69.90 699.00/KG Keks Petit delicious 750 g 175.97 -18% 142.90 190.53/KG -18% 77.97 63.90 639.00/KG Oblande Favorit 200 g 111.97 -15% 94.90 474.50/KG

Drugi katalozi PerSu

Najnoviji katalozi