PerSu katalog - 23.01.-04.02.2023 - strana 7 *

7 / 13

PerSu katalog - 23.01.2023 - 04.02.2023 - Proizvodi na akciji - Dijamant, margarin, šlag krem, Centroproizvod, puding, čokolada za kuvanje, oblande, pšenični griz, mleveni keks, ABC, suve šljive, kolači, pecivo. Stranica 7.
7 / 13

Prelistajte ovaj PerSu katalog koji važi od 23.01.2023 do 04.02.2023 da biste videli najnovije ponude. Na 12 stranica trenutne nedeljne akcije, pronaći ćete najbolju robu iz kategorije Marketi i supermarketi. Ovaj PerSu katalog nudi popuste na više od 293 proizvoda, vodeći računa da dobijete najbolju ponudu za stvari koje kupujete! Ako želite da uštedite prilikom sledećeg odlaska u kupovinu u prodavnicu PerSu, ne zaboravite da pogledate ceo katalog od strane 1 do strane 12. Na trenutnoj stranici ćete pronaći promocije za ABC, čokolada za kuvanje, Dijamant, margarin, mleveni keks, oblande, pšenični griz; međutim, ovaj katalog PerSu prodavnice nudi mnoga druga sniženja robe, kao što su Aleva, Danubius, Dijamant, kečap, maslinovo ulje, 7Days, čokolada, Domaćica, keks. Ako želite da kupujete pametno i uštedite prilikom Vašeg sledećeg odlaska u kupovinu u prodavnicu PerSu, ne propustite najnoviji nedeljni katalog koji je pun neverovatnih cena i sjajnih popusta. Posećujte Moj Katalog svaki dan da ne biste propustiti sjajne promocije koje nude Vaši omiljeni prodavci.

* Važeći u svim PerSu marketima.

Prikaži sledeći

Proizvodi u ovom katalogu

Proizvod Opis
Cena
Dijamant, margarin
Margarin stoni expert Dijamant 250 g -  
89,90 RSD
šlag krem
Biljni šlag 25%mm Whipping cream 0.2 l -  
89,90 RSD
Centroproizvod, puding
Puding C vanila 3x 40 g -  
109,90 RSD
šlag krem
Šlag pena TO! 500 g -  
276,90 RSD
čokolada za kuvanje
Čokolada za kuvanje Fina 200 g -  
159,90 RSD
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
arrow
 
 
Doboš TORTA Sastojci: ZA JOŠ SUPER RECEPATA POSETITE 150 g tamne čokolade 100 g čokolade za kuvanje 20 g kakao praha 235 g maslaca, sobne temperature Karamel: 150 g šećera 3 kašike vode 3 kašičice soka od limuna Par prstohvata krupne soli (opciono) Šaka lešnika (opciono) 6 jaja Prstohvat soli 100g šećera u prahu 100 g brašna Fil: 4 jaja 100 g šećera u prahu 10 g vanilin šećera 10 ml arome ruma 35 g kakao maslaca TEŽINA PRIPREME: SREDNJE ZAHTEVNO VREME PRIPREME: 3 SATA Priprema: Zagrejati rernu na 180 stepeni. Razdvojiti žumanca od belanaca. Umutiti belanca sa prstohvatom soli, dok se ne zapenušaju, pa postepeno dodavati 50 g šećera u prahu dok ne dobijete čvrsti šam. Umutiti potom i žumanca sa 50 g šećera u prahu, dok ne postanu svetlije boje, pa dodati brašno i dobro sjediniti. Dodati trećinu belanaca i umutiti smesu sa žumancima. Kada se smesa sa žumancima malo razvodnila, dodati ostatak belanaca i lagano sjediniti spatulom. Možete kore sipati u 3 pleha, obložena papirom za pečenje (prečnika 20 cm) pa ih nakon pečenja seći na dva dela, a možete i na papiru za pečenje iscrtati krug prečnika 20 cm, pa na njega rasporediti smesu (podeliti je na 6 kora), oko 70-80 g po kori. U prvom slučaju će vam za pečenje trebati oko 12 minuta, dok će u drugom slučaju pečenje trajati 7 minuta. Kore pecite na gornjoj poziciji u rerni i kontrolišite ih, čim dobiju zlatnu boju, spremne su za hlađenje. Ukoliko želite da torta izgleda urednije, možete prstenom za kolače iseći svaku koru na 18-19 cm, kako biste imali urednije ivice. Otopiti tamnu čokoladu i čokoladu za kuvanje sa kakao maslacem u šerpi pa ih ostaviti po strani. Sipati malo vode u šerpu, pa iznad nje postaviti sud za mućenje, da ne dodiruje vodu u šerpi, pa u njemu mutiti jaja, šećer, vanilin šećer i rum. Mutiti žicom za mućenje dok se fil ne zgusne i postane penušav po površini i svetle boje. Skinuti fil po strani pa mu dodati otopljenu čokoladu i sjediniti Margarin stoni expert Dijamant 250 g 115.97 -22% 89.90 359.60/KG Mleveni keks Bevita 270 g 193.97 -27% 139.90 518.15/KG Biljni šlag 25%mm Whipping cream 0.2 l 111.97 -19% 89.90 449.50/L Oblande C 210 g 161.97 -19% 129.90 618.57/KG žicom pa dodati kakao prah. U drugoj posudi umutiti penasto maslac pa ga dodati filu i mikserom sve zajedno sjediniti. Filovati kora, fil kora, ostavljajući šestu koru po strani zaključno sa filom. Po kori će vam trebati oko 120 g fila, ostatkom smese premažite ivice i ostaće vam malo fila za ukrase na torti koji će vam poslužiti kao oslonac za karamel dekoraciju. Šestu koru iseći na 8 ili 16 jednakih parčadi na papiru za pečenje na okrugloj dasci i ostaviti ih poređane jednu pored druge u početni krug. Nauljiti ivice prstena za tortu pa ga staviti okolo šeste kore. U šerpici otopiti vodu, šećer i limunov sok, bez mešanja, uz povremeno pomeranje šerpe po potrebi dok ne dobijete karamel tamno braon boju. Izliti karamel u prsten za tortu preko kore i po potrebi odići dasku i razliti karamel sa svih strana podjednako. Sačekati 30 sekundi-1 minut da se karamel malo stegne, pa posuti krupnom soli i ukloniti prsten. Oštar nož mazati maslacem pred svako sečenje pa seći karamel po obliku parčića kore. Postaviti svaki karamel naslonjen na ukras na torti i tako ukrug. Ostatke karamele skupite sa papira za pečenje i samleti sa šakom lešnika. Posuti ovom smesom donje ivice torte i ohladiti je pred služenje. Prijatno! Puding C vanila 3x 40 g 137.97 Šlag pena TO! 500 g -20% 109.90 915.83/KG Griz pšenični TO! 400 g 99.97 -25% 74.90 187.25/KG 349.97 Čokolada za kuvanje Fina 200 g -20% 276.90 553.80/KG Suva šljiva bez koštica ABC 150 g 219.97 -21% 171.90 1.146.00/KG 182.97 -12% 159.90 799.50/KG Kolači vanilice Eskom 350 g 249.97 -20% 199.90 571.14/KG

Drugi katalozi PerSu

Najnoviji katalozi