Pesak
TORTA
ZA JOŠ
SUPER
RECEPATA
POSETITE
Sastojci:
160 g mlevenog keksa
200 g mlevenih oraha
100 ml slatke pavlake
150 g čokolade za kuvanje
1 l mleka
220 g šećera u prahu
4 kesice pudinga od vanile
220 g maslaca
120 g kokosovog brašna
TEŽINA PRIPREME:
VREME PRIPREME:
LAKO
2 SATA I 30 MINUTA
Priprema:
2.
U 200 ml hladnog mleka sipajte puding i dobro razmutite. U ostatak
mleka sipajte šećer i kuvajte dok ne provri. Sjedinite mleko sa
pudingom i mešajte dok se smesa ne zgusne. Prekrijte šerpu sa
folijom i ostavite da se ohladi (1h). Mikserom umutite prohlađeni
puding sa maslacem pa ga podelite na 3 jednaka dela. U jedan deo
dodajte kokos, u drugi keks, u treći orahe, pa dobro promešajte.
724.88/KG
-17%
109.90
1.099.00/KG
Torta Karamel kikiriki
Frikom 1.7 kg
-15%
1339.90
788.18/KG
Šlag pena TO! 500 g
-20%
89
349.97
.90
449.50/KG
279.90
559.80/KG
Sitni kolači vanila Dumil Sitni kolači domaći Kolid
1 kg
350 g
-15%
936.97
579.90
Čokolada za kuvanje
Menaž 100 g
-18%
219.80/KG
542.71/KG
132.97
699.97
-17%
109
.90
Rogač mleveni Unijapak
200 g
799.90
799.90/KG
-16%
283.97
379.90
359.60/KG
Mlevena Plazma 800 g
-15%
-22%
129.97
89
.90
Prijatno!
Šećer u prahu Unijapak
500 g
1569.97
119.97
-25%
Kore za tortu tamne
Vincinni 700 g
485.97
Margarin stoni expert
Dijamant 250 g
U kalup (prečnika 28 cm) na dno stavite smesu sa kokosom, preko
sloj sa keksom i na kraju sloj sa orasima. Tortu stavite u frižider na
sat vremena da se stegne, pa konačno prelijte čokoladom. U slatkoj
pavlaci otopite čokoladu, pa ravnomerno razlijte preko torte u kalupu,
i ostavite da se stegne preko noći.
109.97
1.
239.90
685.43/KG
7