PerSu katalog - 08.08.-20.08.2022 - VIŠE NE VAŽI - strana 7 *

thumbnail - PerSu katalog - 08.08.2022 - 20.08.2022 - Proizvodi na akciji - puding, Dijamant, margarin, šlag krem, sladoled, galete, keks, Eskimko, pšenični griz, viljuška, kašika. Stranica 7.
7 / 13

* Važeći u svim PerSu marketima.

Prikaži sledeći

Proizvodi u ovom katalogu

 
GALETE sa voćem Sastojci: Za nadev: 600 g naseckanih jagoda (ili voća po želji) 2 kašičice skroba 1 kašika šećera 4 kašike džema od jagoda Priprema: Zagrejte rernu na 180 OC. Testo možete umesiti na dva načina. Jedan je uz pomoć blendera, a drugi uz pomoć viljuške. Suština je da se brašno, griz, šećer i puter sjedine, a da se spreči topljenje putera. Grudvice će ostati, ali je bitno da ne bude previše krupnih. U to zatim dodajte blago umućena žumanca. Istresite na površinu i mesite što kraće, samo onoliko koliko je dovoljno da se sve sjedini. Ukoliko je testo suvo dodajte kašiku ledene vode. Rastanjite u disk, smotajte u prijanjajuću foliju i ostavite minimum 30 minuta u frižider. 51.97 52.97 54.97 299.97 do -40% 511.80/KG 120.97 -26% 89.90 359.60/KG -19% 32.90 Biljni šlag 25%mm Whipping cream 0.2 l -15% 85.90 429.50/L 69.90 873.75; 932.00/KG 822.50; 671.43/KG 100.97 Margarin dijavit Dijamant 250 g ! o n t a j i r P Sladoled Eskimko 75 - 80 g, više vrsta Puding C 40 - 49 g, više vrsta -15% 255.90 Za to vreme napravite nadev tako što ćete iseckati sve jagode po želji, pa ćete ih u posudi pomešati sa šećerom i skrobom. Testo rastanjite na 4mm debljine u približno kružni oblik pa ga nafilujte nadevom od jagoda tako da rubovi u širini od 3 cm ostanu prazni. Namažite rubove umućenim jajetom, pa preklopite jagode sa svih strana. Premažite i spoljašnjost sa jajima i pospite listiće badema ako imate. Pecite 30 minuta ili dok ne porumeni. Dok je još toplo premažite nadev džemom od jagoda. 85.97 Šlag pena TO! 500 g 2. VREME PRIPREME: 1 SAT I 15 MINUTA Griz pšenični Vega 1 kg -26% 154.97 1. TEŽINA PRIPREME: SREDNJA ZA JOŠ SUPER RECEPATA POSETITE 114.90 114.90/KG Keks Petit delicious 750 g -16% 142.97 Za prhko testo: 140 g hladnog putera iseckanog na kockice 225 g griza 250g kašike šećera 250g žumanca 1 jaje za premazivanje listići badema (opciono) 119.90 159.87/KG 7

Drugi katalozi PerSu

Najnoviji katalozi