PerSu katalog - 16.05.-28.05.2022 - VIŠE NE VAŽI - strana 7 *

thumbnail - PerSu katalog - 16.05.2022 - 28.05.2022 - Proizvodi na akciji - kolači, Dobro, Belkino, puding, Cipiripi, mleko, Dijamant, margarin, šlag krem, čokolada za kuvanje, keks, štrudla, medenjaci, Swisslion, soda bikarbona, kore, kašika. Stranica 7.
7 / 13

* Važeći u svim PerSu marketima.

Prikaži sledeći

Proizvodi u ovom katalogu

 
Kolač ZA JOŠ SUPER RECEPATA POSETITE KAPRI Sastojci: TEŽINA PRIPREME: VREME PRIPREME: SREDNJE 1 SAT Kora 5 belanaca 50 g šećera 10 g brašna 85 g mlevenih oraha 20 g rendane čokolade pola kesice praška za pecivo Fil od malina 400 g malina (svežih ili smrznutih) 50 ml vode 75 g šećera 1 kesica pudinga od maline ili jagode Fil 5 žumanaca 100 g šećera Priprema: 1. Umutite belanca sa prstohvatom soli (dok ne zapene), pa postepeno dodavajte šećer (dok se skroz ne umute). U tako pripremljenu smesu dodajte brašno, orahe, čokoladu i prašak za pecivo, pa sjedinite spatulom (uz što manje mešanja). Smesu izlijte u kalup premazan maslacem i brašnom. Pecite na 170 stepeni do 20 minuta, pa ostavite sa strane da se prohladi. Margarin classic Dijamant 250 g 30 g gustina 500 ml mleka Belkino 50 g maslaca 50 ml slatke pavlake 1 kašika arome vanile Čokoladni preliv 80 g čokolade za kuvanje 80 ml slatke pavlake maline za ukrašavanje 2. Skuvajte maline, vodu i šećer do ključanja. Puding pomešajte sa par kašika smese od malina. Ubacite puding u šerpu sa malinama i mešajte par minuta (dok smesa ne krene da se steže). Prohlađen fil izlijte preko kore u kalupu, pa ostavite u frižider da se ohladi. 3. Šlag pena C 40 g Umutite žumanca sa šećerom (dok ne postanu svetle boje), dodajte im gustin i 40 ml hladnog mleka pa dobro umutite. Zagrejte 460 ml mleka do pred ključanja. Toplo mleko malo po malo dodavajte u fil, neprestano mešajući spatulom. Vratite fil u šerpu, neprestano mešajući žicom za mućenje, dok se ne zgusne. Ostavite ga sa strane da se prohladi, pa ubacite u frižider (da se potpuno ohladi). Rashlađen fil umutite sa 50 g maslaca, dodajte umućenu slatku pavlaku sa vanilom, pa sve zajedno dobro razmutite. Tako pripremljen fil prelijte preko ohlađenog sloja od malina i ostavite u frižider. Kakao tabla Cipiripi 80 g 4. Otopite čokoladu sa slatkom pavlakom, pa prelijte preko ohlađenog sloja od malina. Računajte da između svakog sloja, prethodni hladite sat vremena. Služite sa svežim malinama. Prijatno! Medeno srce 150 g kupi zajedno 179.97 -20% 144.90 724.50/KG Mlevena Bevita Swisslion 300 g -19% 179.97 Čokolada za kuvanje Fina 200 g 144.90 483.00/KG 59.90 139.97 2 za 100 279.60/ KG -29% 748.75/KG Keks Zlatni Pek 750 g -24% 149.90 199.87/KG 99.90 666.00/KG Štrudle Žitoprerada 252 g, mešana, smokva -25% 133.97 69.90 67.97 -12% 195.97 115.97 -40% 99.90 396.43/KG 7

Drugi katalozi PerSu

Najnoviji katalozi