PerSu katalog - 18.10.-30.10.2021 - VIŠE NE VAŽI - strana 5 *

thumbnail - PerSu katalog - 18.10.2021 - 30.10.2021 - Proizvodi na akciji - sok, beli luk, riba, oslić, pirinač, začini, mleveni biber, paprika slatka, ruzmarin, maslinovo ulje, tiganj, kašika, kašičica. Stranica 5.
5 / 13

* Važeći u svim PerSu marketima.

Prikaži sledeći

Proizvodi u ovom katalogu

 
Neka nas ručak okupi Oslić Hek Hubbsi 1 kg 409.97 -80,07 329.90 TRAJANJE AKCIJE: 18.10-30.10.2021. 329.90 / KG Limun 1 kg Začin Bag 250 g Slatka paprika 100 g 4.10. Mleveni biber Moravka 50 g Pirinač Rizi 1 kg 18.10-2 99.90/KG 339.60/KG Pečeni OSLIĆ 1299.00/kg -65,07 69.90 164.97 129.90 -10,07 79.97 84.90 -40,07 169.97 119.97 99.90 -35,07 1389.00/KG 99.90 99.90/kg ZA JOŠ SUPER RECEPATA POSETITE Sastojci: 4 fileta oslića 3 čena belog luka 2 grančice ruzmarina 10 kašika palente 1 kašičica mlevene crvene paprike 1 kašičica vegete so biber maslinovo ulje 4 crvene paprike 200 g pirinča 1 sok od limun TEŽINA PRIPREME: LAKA Priprema: 1. Filete oslića, pobiberiti, posoliti pa zaliti sa 2-3 kašike maslinovog ulja i sokom jednog limuna. 2. Palentu izmešati sa paprikom i vegetom. U tiganj sipati maslinovo ulje toliko da prekrije dno. Uvaljati filete u palentu pa pržiti po 7-8 minuta sa svake strane. Pored u ulje staviti beli luk i ruzmarin kako bi aromatizovali ulje i ribu. Papriku iseći na trake. Jedan čen belog luka iseći na krupnije komade. 3. Na tiganju zagrejati 5 kašika maslinovog ulja pa staviti papriku i beli luk da se prže na laganoj vatri 20 minuta, uz povremeno mešanje. Na kraju posoliti. Pirinač skuvati u 600 ml vode, začiniti po želji. 4. VREME PRIPREME: 1 SAT Hrskava, aromatična korica, sočna riba, slatka paprika i blagi pirinač su idealan predlog za posni ručak, malo drugačiji od onoga na šta smo navikli. Prijatno! 5

Drugi katalozi PerSu

Najnoviji katalozi