Da li ovde nedostaje vaš katalog?

Oriflame katalog - 01.06.2019 - 30.06.2019 - strana 2 - VIŠE NE VAŽI

Oriflame katalog - 01.06.2019 - 30.06.2019 - strana 2 - VIŠE NE VAŽI

2 4 5 ... 137
Oriflame katalog - 01.06.2019 - 30.06.2019 - Proizvodi na akciji - Oriflame, Calcium, vitamin D, Wellness by Oriflame, sto. Stranica 2.
2 4 5 ... 137

Prelistajte ovaj Oriflame katalog koji važi od 01.06.2019 do 30.06.2019 da biste videli najnovije ponude. Na 136 stranica trenutne nedeljne akcije, pronaći ćete najbolju robu iz kategorije Drogerije i parfimerije.! Ako želite da uštedite prilikom sledećeg odlaska u kupovinu u prodavnicu Oriflame, ne zaboravite da pogledate ceo katalog od strane 1 do strane 136. Ako želite da kupujete pametno i uštedite prilikom Vašeg sledećeg odlaska u kupovinu u prodavnicu Oriflame, ne propustite najnoviji nedeljni katalog koji je pun neverovatnih cena i sjajnih popusta. Posećujte Moj Katalog svaki dan da ne biste propustiti sjajne promocije koje nude Vaši omiljeni prodavci.

Proizvodi u ovom katalogu

 
 
Wellness BY ORIFLAME PREDSTAVLJAMO VAM MORSKI KALCIJUM & VITAMIN D Zašto je kalcijum sa vitaminom D toliko važan? Kalcijum i vitamin D su esencijalni nutrijenti koji su telu potrebni da izgradi i sačuva kosti snažnim, u svakom životnom dobu. Pašto vaše telo ne može samo da proizvede kalcijum, morate ga 100% uneti putem ishrane i iz tog razloga može vam biti izazovno da obezbedite sebi potrebnu količinu kalcijuma svakog dana. Morski kalcijum & vitamin D, sa AquaminM kompleksom je 100% prirodni izvor kalcijuma i predstavlja lak način da telu pružite sve vitalne minerale koji su potrebni koštanom sistemu. AquaminM je jedinstven morski kompleks, dobijen 100% iz algi i osigurava bioaktivni kalcijum, magnezijum i72 dodatna morska minerala u tragovima Wellness by Oriflame Morski kalcijum sa vitaminom Die poseban iz mnogo razloga - Patentirani Aquamin'M kompleks je 100% prirodan, morski izvor bioaktivnog kalcijuma. Organski i održivo dobijena iz nefaknuth islandskih voda, ova kalcifikovana morska trava sadrži više od 70 dodatna minerala u tragovima. Aquamin kompleks se klinički dokazano lakše apsorbuje i iskorišćava u telu u poredenjus drugim izvorima kalcijuma. -Tajna visoke biodostupnosti Wellnes by Oriflame kalcijuma sa vitaminom Die u njegovomjedinstvenom morskom sastavu iprisutnosti drugih minerdla u tragovima. SNAGA USVAKOM ŽIVOTNOM Jake kosti potrebne su vam tokom celog života, zato je važno da svom telu Uvek pružate kvalitetan izvorkalcijuma, a ne samo tokom detinistya ili u zrelom dobu. Sa Wellness by Oriflame morskim kalcijumomivitaminom D možete biti sigurni da vaše telo dobija sve što mu je potrebno za zdrav i jak koštani sistem tokom celog života. DOBU

Oriflame katalozi

Najpopularniji katalozi