JUNEĆI BUT, KG
bez kostiju
MUTTI PARADAJZ
Cherry 400g - 299,99din
pasirani 700g - 349,99din
-24%
SOLO POMODORO.
MUTTI
PARMA
POMODORINI
100%
394,99din
29999⁹
1010
26
PARMA
MUTTI
1.269
Passata
Tomato puree
Net Wt 24.5oz (700)
100
1.299,99din
PEABELECE ACAPARTING
DIN
KOTANYI BIBER
crni mleveni 50g - 269,99din
šareni 100g - 289,99din
Biber
crni mleveni
KOTÁNYI
DASKA KOJA
ŽIVOT ZNAČI
XXL
FAMILY PACK
BIBER ŠARENI
zrno
KOTÁNYI
(100g)
Odrediti tačno i reći ko je izmislio snoubording je
praktično nemoguće. Ljudi su oduvek voleli da se
upuštaju u nove snežne avanture, i u tome su se
služili različitim spravama koje su u određenom
istorijskom trenutku mogli da pronađu ili naprave.
Da bi se razumela filozofija ovog neshvaćenog i
dugo zabranjivanog sporta moraćemo se vratiti
gotovo vek unazad, i hronološki proći kroz bitne
događaje vezane za njegovo nastajanje i razvoj.
Istorija snoubourdinga puna je zanimljivih
preokreta! Još pedesetih godina prošlog veka
malobrojni surf entuzijasti pokušavali su da na
različite načine svoje veštine uspešno prenesu i
van vode, na druge terene. Ti poduhvati su često
rezultirali mnogobrojnim povredama, ali i nekim
originalnim idejama koje će se kroz nekoliko
decenija razviti u novi, originalni sport.
1 kg junetine
• 50 ml paradajz
LOVOROV LIST, 56
sosa
• 2 kašičice senfa
• 2 čena belog luka
1 glavica crnog
luka
• 4 kašike brašna
. Ulje
• lovorov list
Kotanyi
. So, biber, začini
po ukusu
KOTANYI
1881
303,99din
109,99din
26999 79 99
DIN
LOVOROV LIST -27%
CEO
JUNEĆE ŠNICLE U SAFTU
Sastojci Priprema
PRIRODNO
DOBRO
junetinu isecite na što tanje šnicle. Dobro ih izlupajte
čekićem za meso, pa ih usolite i uvaljajte u brašno sa
obe strane.
Tiganj zagrejte, sipajte ulje, pa spustite šnicle i pržite ih
pet minuta s obe strane, zatim ih odložite na tanjir.
Sitno iseckajte crni i beli luk, pa ih stavite u tiganj i
pržite u istom ulju u kom su bile šnicle. Dodajte lovorov
list, paradajz sok, začine, senf, pa vratite šnicle u tiganj.
Nalijte vodom toliko da šnicle budu prekrivene, sve
promešajte, poklopite, smanjite vatru i ostavite da se
krčka dok šnicle ne budu skroz mekane.
Šnicle služite uz pire krompir ili pirinač.
Prijatno!