Mercator Centar katalog - 19.01.-01.02.2023 - VIŠE NE VAŽI - strana 8 *

thumbnail - Mercator Centar katalog - 19.01.2023 - 01.02.2023 - Proizvodi na akciji - juneći but, juneće meso, juneće šnicle, sok, sok od paradajza, napitak, krompir, paradajz cherry, beli luk, Dobro, pirinač, Kotányi, začini, crni biber, list lovora, senf, tiganj, tanjir, kašika, kašičica. Stranica 8.
8 / 17

* Važeći u svim Mercator Centar marketima.

Proizvodi u ovom katalogu

 
JUNEĆI BUT, KG bez kostiju MUTTI PARADAJZ Cherry 400g - 299,99din pasirani 700g - 349,99din -24% SOLO POMODORO. MUTTI PARMA POMODORINI 100% 394,99din 29999⁹ 1010 26 PARMA MUTTI 1.269 Passata Tomato puree Net Wt 24.5oz (700) 100 1.299,99din PEABELECE ACAPARTING DIN KOTANYI BIBER crni mleveni 50g - 269,99din šareni 100g - 289,99din Biber crni mleveni KOTÁNYI DASKA KOJA ŽIVOT ZNAČI XXL FAMILY PACK BIBER ŠARENI zrno KOTÁNYI (100g) Odrediti tačno i reći ko je izmislio snoubording je praktično nemoguće. Ljudi su oduvek voleli da se upuštaju u nove snežne avanture, i u tome su se služili različitim spravama koje su u određenom istorijskom trenutku mogli da pronađu ili naprave. Da bi se razumela filozofija ovog neshvaćenog i dugo zabranjivanog sporta moraćemo se vratiti gotovo vek unazad, i hronološki proći kroz bitne događaje vezane za njegovo nastajanje i razvoj. Istorija snoubourdinga puna je zanimljivih preokreta! Još pedesetih godina prošlog veka malobrojni surf entuzijasti pokušavali su da na različite načine svoje veštine uspešno prenesu i van vode, na druge terene. Ti poduhvati su često rezultirali mnogobrojnim povredama, ali i nekim originalnim idejama koje će se kroz nekoliko decenija razviti u novi, originalni sport. 1 kg junetine • 50 ml paradajz LOVOROV LIST, 56 sosa • 2 kašičice senfa • 2 čena belog luka 1 glavica crnog luka • 4 kašike brašna . Ulje • lovorov list Kotanyi . So, biber, začini po ukusu KOTANYI 1881 303,99din 109,99din 26999 79 99 DIN LOVOROV LIST -27% CEO JUNEĆE ŠNICLE U SAFTU Sastojci Priprema PRIRODNO DOBRO junetinu isecite na što tanje šnicle. Dobro ih izlupajte čekićem za meso, pa ih usolite i uvaljajte u brašno sa obe strane. Tiganj zagrejte, sipajte ulje, pa spustite šnicle i pržite ih pet minuta s obe strane, zatim ih odložite na tanjir. Sitno iseckajte crni i beli luk, pa ih stavite u tiganj i pržite u istom ulju u kom su bile šnicle. Dodajte lovorov list, paradajz sok, začine, senf, pa vratite šnicle u tiganj. Nalijte vodom toliko da šnicle budu prekrivene, sve promešajte, poklopite, smanjite vatru i ostavite da se krčka dok šnicle ne budu skroz mekane. Šnicle služite uz pire krompir ili pirinač. Prijatno!

Drugi katalozi Mercator Centar

Najnoviji katalozi