Cene mesa važe od 14.03. do 20.03.2023.
JUNEĆI BUT B/K
KG
1199.⁹⁰
CEVAPI/PLJESKAVICA SAJUN
MESOM-MEDIUS MESARA
829⁹0
DOMAĆA DIMLJENA
KOBASICA SVEŽA: KG
DOMAĆA DIMLJENA KOBASICA
SVEZA LJUTA: KG
629⁹⁰
ČAJNA KOBASICA
MEDIUS MESARA; KG
1199⁹90
Cmedius
KLUB
POTROSACA
JUNEĆA
PLEĆKA B/K
KG
JUNEĆI VRAT B/K
KG
1149.90
ODLIČNA CENA
UZ KARTICU
1149⁹⁰0
14.03.-20.03.2023.
DODATNA
USTEDA
UZ KARTICU
PILEĆA KRILA
KG
279.⁹⁰
USITNJENO SVINJSKO ML MESO
IIKAT. MEDIUS MESARA; KG
599⁹⁰
KG
DUNAVSKA KOBASICA
MEDIUS MESARA: KG
799 ⁹0
949⁹⁹
DIMLJENA SVINJSKA
PODLAKTICA MEDIUS MESARA
ODLIČNA CENA
UZ KARTICU
449⁹⁰0
499⁹9⁹9
Mesara
JUNEĆA LEDA
KG
949⁹⁰
SASTOJCI:
8 kom svinjskih nogica (sveže, očišćene)
-Suva slanina 200g
SVINJSKE NOGICE U SAFTU
PRIPREMA:
Svinjske nogice dobro očistite i
operite, nalijte vode da prekrije
nogice, dodajte lovorov list, suvu slaninu
i kuvajte ih poklopljene oko sat i po.
Posebno u sud stavite ulje i seckan crni
luk, šargarepu, paškanat i zelen, pa
dinstajte dok povrće ne omekša. Zatim
dodajte brašno, alevu papriku, čašicu
sirćeta i ukoliko volite pikantno dodajte
jute papričice ili ljutu alevu papriku, sve
dobro promešajte, pa dodajte seckan
beli luk, so, biber. Sve ovo dodajte u
kuvane nogice, dobro promešajte i
kuvajte na laganoj vatri još najmanje
pola sata. Na samom kraju dodajte i
seckan peršun i jelo je gotovo.
-1kg crnog luka; glavica belog luka
-Veza zeleni, šargarepe, paškanata
-List peršuna: ljuta paprika
-So, biber, aleva paprika
-Lovorov list
-Dve kašike brašna
-Jedna čašica sirćeta
SVINJSKE NOGICE SVEŽE
KG
129⁹⁰
JUNEĆA REBRA
KG
899⁹⁰
ПОРЕКЛОМ ИЗ
СРБИЈЕ
Delikates
KULEN
KULEN NEOPLANTA
KG
15999⁰
⁹⁹
ROŠTILJ KOBASICA
MEDIUS MESARA: KG
369⁹⁰
Neoplanta
7520000
4:09.⁹9