Da li ovde nedostaje vaš katalog?

Maxi katalog - 01.11.2018 - 14.11.2018 - strana 7 - VIŠE NE VAŽI

Maxi katalog - 01.11.2018 - 14.11.2018 - strana 7 - VIŠE NE VAŽI

1 ... 7 ... 25
Maxi katalog - 01.11.2018 - 14.11.2018 - Proizvodi na akciji - krompir, paprika, paradajz, crni luk, beli luk, pastrmka, Pirinač, začini, maslinovo ulje, ulje. Stranica 7.
1 ... 7 ... 25

Prelistajte ovaj Maxi katalog koji važi od 01.11.2018 do 14.11.2018 da biste videli najnovije ponude. Na 24 stranica trenutne nedeljne akcije, pronaći ćete najbolju robu iz kategorije Marketi i supermarketi.! Ako želite da uštedite prilikom sledećeg odlaska u kupovinu u prodavnicu Maxi, ne zaboravite da pogledate ceo katalog od strane 1 do strane 24. Ako želite da kupujete pametno i uštedite prilikom Vašeg sledećeg odlaska u kupovinu u prodavnicu Maxi, ne propustite najnoviji nedeljni katalog koji je pun neverovatnih cena i sjajnih popusta. Posećujte Moj Katalog svaki dan da ne biste propustiti sjajne promocije koje nude Vaši omiljeni prodavci.

Proizvodi u ovom katalogu

 
PASTRMKA U FOLIJI SA POVRĆEM SASTOJCI: 4 PASTRMKE, 2 GLAVICE CRNOG LUKA, 3 PARADAJZA, 4 PAPRIKE, 3 CENA BELOG LUKA, 400G KROMPIRA, 2 ŠARGAREPE, MASLINOVO ULJE, SO, BIBER, ZACINI, PERŠUNOV LIST. PRIPREMA: 0CISCENU PASTRMKU DOBRO OPERITE, OSUŠITE JE KUHINJSKOM KRPOM I POSOLITE SPOLJA I IZNUTRA. MARINADA ZA PASTRMKU: BELI LUK OCISTITE I SITNO ISECITE, PERŠUNOV LIST OPERITE I STO SITNIJE ISECITE. POMEŠAJTE BELI LUK, PERSUNOV LISTI ULJE, PA DOBIJENOM MARINADOM DOBRO NATRLJAJTE PRIPREMLJENU RIBU SA SVIH STRANA. CRNI LUK OČISTITE I ISECKAJTE NA REBARCA, PARADAJZ I PAPRIKU ISECKAJTE, ŠARGAREPU ISECKAJTE NA KOLUTICE. POVRCE POSOLITE, POBIBERITE I PROMEŠAJTE. KROMPIR OLJUŠTITE I ISECKAJTE NA KOLUTICE. NA RADNU POVRŠINU POSTAVITE ALUMINIJUMSKU FOLIJU I POSPITE MASLINOVIM ULJEM. ZATIM POREDAJTE POLA ISECKANOG KROMPIRA I POLOVINU ISECKANOG POVRCA, NA POVRCE STAVITI PRIPREMLJENE PASTRMKE I PREKRIJTE SA OSTATKOM POVRCA I KROMPIRA I POSUTI MALO MASLINOVIM ULJEM. ZAGREJATI RERNU NA 200°C, ZATIM SVE UMOTATI U FOLIJU, STAVITI U RERNU DA SE PECE OKO 30 MINUTA NA 180°C. KADA JE GOTOVO IZVADITE RIBU I POVRCE IZ FOLIJE I POSLUŽITI TOPLO. 45999 50999 KALIFORNIJSKA PASTRMKA 1KG PUNJENE SUVE PAPRIKE SA PEČURKAMA I PIRINCEM 31. 10 13. 11. 208. SASTOJCI: 1 GLAVICA CRNOG LUKA, 1 PAKOVANJE (4000) ŠAMPINJONA, 1 SOLJA PIRINČA, 10 SUVIH PAPRIKA, 3-4 KROMPIRA, ZACINI, MALO PARADAJZ SOKA, MALO VODE 2 r0 CENI 19999 PRIPREMA: IZDINSTATI LUK, PA MU DODATI SITNO SECKANE SAMPINJONE. IZDINSTATI, PA ZAČINITI. POSEBNO OBARITI PIRINAC D0 POLA, PA GA ZAČINITI I POMEŠATI SA SAMPINJONIMA. SUVU PAPRIKU POTOPITI U VRELU VODU DA OTPUSTI, DA BI BILA SPREMNA ZA PUNJENJE, ZATIM JE NAPUNITI. U VATROSTALNU POSUDU POREDATI PAPRIKU DA BUDE POLU USPRAVLJENA, PO ŽELJI DODATI KROMPIRE ISEČENE NA ČETVRTINE, ZATIM SVE TO ZALITI PARADAJZOM I VODOM. POKLOPITI I STAVITI U ZAGREJANU RERNU DA SE PECE, POSLE 20-TAK MINUTA OTKLOPITI DA SE LEPO ZAPECE PAPRIKA SUVA VEZA 5. 11 11. 11. 2018. VEGETARIJANSKE SARME SASTOJCI: 3 KOM. BIBERA, 3 KOM. BOSILJKA, 300G LISTOVA KISELOG KUPUSA, 100G CRNOG LUKA, 3G MAJČINE DUŠICE, 3 KOM. LOVOROVOG LISTA, 30ML MASLINOVOG ULJA, 3 KOM. PERSUNA, 200G PIRINČA, 3G SOLI, 4006G SAMPINJONA 2 r0 CENI 14999 PRIPREMA: NA MALO ULJA IZDINSTAJTE CRNI LUK, DODAJTE ŠAMPINJONE I ZAČINITE. POMEŠAJTE PIRINAČ, DINSTANE ŠAMPINJONE, PERŠUN, POSOLITE I POBIBERITE. SMESU STAVITE U LIST KUPUSA I UROLAJTE SARMU. SLAŽITE IH U VEČI LONAC. NALIJTE MALO VODE, TAMAN TOLIKO DA PREKRIJE SARME. DODAJTE MALO ULJA, SOLII LOVOROV LIST KUVAJTE OKO 20 MINUTA NA UMERENOJ VATRI. SERVIRAJTE UIVAJTE U OVOM VEGETARIJANSKOM OBROKU! PRIJATNO! SAMPINJONI SECKANI 250G RECEPT POTRAŽITE NA MAXI.RS 5. 11 8.11. 2018.

Maxi katalozi

Katalog Maxi

Maxi katalog.
Važeći u svim Maxi marketima.
Najpopularniji katalozi