Lidl Mašina za šivenje cena i akcije

Pogledajte ovonedeljne ponude iz Lidl prodavnice za mašina za šivenje sa promocijama koje traju od -. Ovde nabavite najnovije Lidl kataloge i ponude za mašina za šivenje i uštedite novac.

 
Aktuelni katalozi
 

Ako zaista želite da ostvarite ozbiljne uštede prilikom kupovine i uštedite što je moguće više novca, pažljivo pratite sve najnovije nedeljne akcije objavljene na našoj veb lokaciji. Redovno prikazujemo Lidl ponude za mašina za šivenje i objavljujemo najnovije Lidl nedeljne kataloge sa ponudama za mašina za šivenje čim oni budu objavljeni.

To ne moraju da budu samo Lidl ponude za mašina za šivenje, možete potražiti i ponude za mašina za šivenje drugih prodavaca, kao što su Tehnomanija, ili možete proveriti sjajne promocije, popuste i sniženja za robu koju pretražuju drugi kupci na našoj veb lokaciji. Među najpopularnijim akcijama ovih dana su popusti na sledeću robu: Merrell, muške patike, mineralna vuna, Models Own, Mobilni telefoni, motorna kosačica, Moisture Therapy, Mesko, M2 Beauté, mini rols. Na Moj Katalog objavljujemo na hiljade novih specijalnih ponuda svakog dana i, ako želite najbolje ponude, nastavite da nas posećujete!

Slični proizvodi


O kompaniji Lidl

Daleke 1930. godine u nemačkom gradu Nekarsulmu osnovana je firma za veleprodaju hrane Lidl & Schwarz KG. Mnogo godina kasnije, 1973.  godine takođe u Nemačkoj, ali u Ludvigshafen-Mundenheimu otvorena je prva prodavnica Lidl. Povoljne cene i odličan kvalitet robe dovode do sve većeg interesovanja potrošača i samo 15 godina od otvaranja Lidl u Nemačkoj ima već 450 prodavnica i preko 5000 zaposlenih. Na krilima ovakve ekspanzije, Lidl otvara i prodavnice u inostranstvu, najpre u Francuskoj, a zatim i širom Evrope.

Prva priča o Lidlu u Srbiji započela je još 2010. godine, da bi 2018. godine Lidl otvorio prvih 16 prodavnica u 12 gradova u Srbiji. Lidl Srbija neprestano se uvećava i broji preko 30 prodavnica i 1800 zaposlenih radnika. Samo neki od gradova u kojima postoji su Beograd, Novi Sad, Nis, Subotica, Novi Beograd, Cacak, Obrenovac, Šabac, Sremska Mitrovica, Pirot.

Mašina za šivenje - prodavci

Najpopularniji katalozi

Proizvodi

Prodavci